obožavaju se

Grubnić slavi! "Sretan rođendan ljubavi moja! Život je s tobom savršen"

Marko Grubnić (FOTO: Instagram) Marko Grubnić (FOTO: Instagram) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Grubnić (FOTO: Instagram) +0 Marko Grubnić (FOTO: Instagram) Galerija

Marko Grubnić pripremio je raskošnu proslavu u svom domu. Svojoj ljubavi, kako naziva psića Caspera, napravio je pravi tulum, a posebna gošća večeri bila je Markova majka Branka.

Marko Grubnić dao si je truda. U svom je domu priredio raskošnu proslavu kako bi obilježio rođendan svoje velike ljubavi. Riječ je o njegovu psiću Casperu koji je uz Marka protekle tri godine.

Pogledaj i ovo showbuzz rođendan u velikom stilu Grubnić priredio raskošnu proslavu svom princu pa se raznježio: "Volimo te jer si svoj i širiš ljubav"

"Sretan rođendan ljubavi moja. Život je s tobom savršen. Volim te", napisao je Grubnić u opisu fotografije na kojoj njegov ljubimac uživa kao kralj. Uz pseću tortu, muffine, keksiće i balone Casper je dostojno proslavio svoj dan.

 

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic) on

Na rođendan mu je stigla i Markova majka Branka koja se za ovu prigodu posebno dotjerala. "Kad kažeš mami da se sredi za pseću rođendansku zabavu i ona se pojavi u haljini s otiskom mačke", našalio se Grubnić.

 

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene