Lijep čovjek!

Pogledajte fotke Marka Cibocija zbog kojih su mu poručili da je bezobrazno zgodan, a tu su i mišići za poželjeti!

Marko Ciboci - 3 Marko Ciboci - 3 Marko Ciboci/Instagram 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Ciboci - 2 Marko Ciboci - 4 Marko Ciboci - 1 Marko Ciboci Marko Ciboci Marko Ciboci - 9 Marko Ciboci - 7 Marko Ciboci - 2 Marko Ciboci - 4 Marko Ciboci +16 Igor Barberić, Larisa Lipovac Navojec, Franka Batelić i Marko Ciboci Galerija

Marko Ciboci objavio je na svom Instagramu fotografije s odmora u Dubaiju gdje uživa punim plućima.

Naš profesionalni plesač Marko Ciboci bio je jedan od članova žirija showa "Ples sa zvijezdama", a sada uživa na zasluženom odmoru i to u Dubaiju čime se pohvalio na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Marko Ciboci Proslavio rođendan! Ciboci pokazao kakvo ga je iznenađenje dočekalo dok je ležao u krevetu, nije ni primijetio da ga netko snima!

Marko je na svom profilu na Instagramu objavio nekoliko fotografija s bazena i pritom pokazao top formu i zavidne mišiće.

"Um je kao voda. Kada je turbulentno, teško je vidjeti. Kada je mirno sve postane jasnije", napisao je Marko uz fotografiju koju je podijelio s više od 80 tisuća pratitelja koji su ga pohvalili u komentarima.

"Foto - svaka riječ je suvišna", "Ne možeš uhvatiti loš kut snimanja, sve i da hoćeš", "Bezobrazno zgodan", "Lijep čovjek", "Wow", "Seksi", samo su neke od poruka koje su mu uputili.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Ciboci (@markociboci)

Iako je iza Marka više od 35 godina plesnog iskustva i rada u plesnoj industriji te je u plesnim krugovima odavno već dobro poznat, šira publika upoznala ga je tek u "Plesu sa zvijezdama", a evo kako će on pamtiti cijelo iskustvo.

"Ples sa zvijezdama 2022. - što reći?! Preplavljen sam emocijama i zahvalnošću što sam dobio priliku biti dio ovog prekrasnog projekta. Pozitivna energija i kreativnost bili su apsolutno izvanredni u cijelom projektu. Imao sam priliku upoznati mnoge lijepe duše i divne ljude, od osiguranja do glavnog ureda", napisao je Marko nakon završetka showa na Instagramu.

Cibocija su prozvali najstrožijim članom žirija, a on se oglasio i na taj komentar.

"Znam da sam bio muka, ali netko je to morao biti. Podijelimo ovu pozitivnu energiju s drugima, ali prije svega plešite i budite sretni", poručio je.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Frances Bean Cobain - 3 Frances Bean Cobain - 2 Frances Bean Cobain - 1 Frances Bean Cobain - 5 +2 Frances Bean Cobain - 4 Nekad i sad Kći nikad prežaljenog glazbenika živi na njegov račun i majka joj se godinama nije smjela ni približiti, a evo kako danas izgleda!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Kaja Vidmar Kaja Vidmar Kaja Vidmar Kaja Vidmar +6 Kaja Vidmar - 3 Celebrity Vrsaljkova lijepa djevojka pokazala liniju u badiću dva mjeseca nakon poroda, ali i zanimljivo društvo u kojem uživa!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene