Bez riječi smo!

Izraz lica Nives Celzijus, kao i ono što je šapnula, govori sve o ovoj divoti koju baš morate poslušati!

Marko Braić Marko Braić Nova TV 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Braić Marko Braić - 7 Marko Braić - 8 Marko Braić - 6 Marko Braić Marko Braić Marko Braić - 1 Marko Braić - 2 Marko Braić - 3 Marko Braić - 4 +0 Marko Braić - 5 Galerija

Marko Braić na pozornicu showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' ovoga puta je izašao kao britanski kantautor predivnog baritona Rag'n'Bone Man.

U novoj emisiji showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' Marko Braić ovoga se puta transformirao  u britanskog kantautora i predivnog baritona Rag'n'Bone Mana, a ovo je izvedba u kojoj su do izražaja došle njegove vokalne sposobnosti. Koliko je njegov nastup bio emotivan govori i izraz lica Nives Celzijus koji je kamera uhvatila, ali i ''bravo'' koji je šapnula dok mu je zasluženo pljeskala. 

Pogledaj i ovo Tomislav Toma Marić kao Vesna Pisarović - 4 "Majke mi, ja ga gledam..." Evo zašto je naš pjevač pomalo strepio zbog Vesne Pisarović i njenog kultnog nastupa: "Nemoj se naljutit!"

Oduševljena onim što je vidjela i čula bila je i Maja Šuput. 

''Vau, Marko, kakva emocija, kakva maska. Čini mi se da je ovo bila jedna od tvojih najemotivnijih izvedbi'', zaključila je, a vidljivo je bilo da je Marko ganuo i Navojca. 

''Mala škola uopće nečega što čovjek može proizvesti s glasom, a ti si sad nama održao lekciju kako taj glas može zvučati. Bilo je fascinantno i bila mi je čast ovo slušati'', zaključio je Goran, a nadovezala se Nives. 

''S ovom glasčinom si pobudio sve emocije u mom tijelu, taj duboki bariton, emocija, snaga, ja sam se ježila u svakom momentu'', iskrena je rekla Nives. 

''Uživao sam. Fabijan nas je pripremio za tulum, i onda dođeš ti i već nas zakucaš. Ovu pjesmu je užasno teško otpjevati, i ako zvuči jednostavno, to znači da stvarno nije bilo lagano za napraviti'', komentirao je Mešin. 

''Marko, ovo je bio tvoj vokalni vrhunac. Ježila sam se od prve do zadnje minute, ovo je bilo intimno i uvjerljivo, svaka notica. Vidim da si uživao, odličan si performer, sto posto si bio u ovoj priči i ja ti iskreno čestitam'', rekla je Indira. 
 

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 2 +0 Nives Celzijus - 1 Celebrity Kod Nives sve tjesnije i tjesnije: Oni koji su pomislili da ne može raskošnije od prošloga puta grdno su se prevarili!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 10 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 6 +6 Maja Šuput - 2 Celebrity S dekoltea Maje Šuput baš je teško skinuti pogled, a i ona sama kaže: ''Muž mi svake nedjelje ima novu ženu!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene