Marko Braić je na Instagramu pokazao kako njegovo tijelo izgleda ispod finalne transformacija u Jennifer Lopez u showu "Tvoje lice zvuči poznato".

Galerija


Malo je reći da je glumac Marko Braić svojim transformacijama u showu "Tvoje lice zvuči poznato" oborio s nogu gledatelje pred malim ekranima i iznenadio ih svojim brojnim skrivenim talentima, a ništa drugačije nije bilo niti u finalnoj emisiji.

Vezani članci Maja Bajamić druga emisija TLZP - 7 Sjetni pogled Gorana Navojca Maji Šuput nije mogao promaknuti, evo što je to tako pomno promatrao Indira Levak Pomalo divlje izdanje uvijek prpošne Indire: Haljina je itekako seksi, ali posebno se ističe izbor obuće!

Između Marka i pobjednika showa Fabijana Pavla Medvešeka vodila se tijesna borba s bodovima, jer je Marko kao Jennifer Lopez pomeo pozornicu i izazvao divljenje plesačkom koreografijom i pjevanjem koje je uz to uspio svladati. No da iza jedne takve transformcije stoji jako puno posla i jako puno zahtjevnih detalja Marko je otkrio svojim pratiteljima na Instagramu.

"Kroz što sve muškarac mora proći zbog vitke J.Lo. Bol je neopisiva. Sjetite me se dok budete gledali kako plešem i sjedim na bijeloj sofi", napisao je Marko uoči velikog finala i pokazao kako njegovo tijelo izgleda ispod maske.

"Marko čestitam na finalu! Zaslužio si", "Za mene si ti Marko apsolutni pobjednik. Svakako bi trebao imati neki svoj show imitatora", "Svaka čast, naklon do poda", dio je komentara koje je dobio.

Šuput obukla najkraću haljinu koju je mogla, ali to nije sve! Finale je dočekala kako samo to ona zna

Odoljela mu nije Nives, ali ni ostatak kolega: Ogromnim talentom osvojio je baš sve, a nama je komentirao i ljubavni status!