Sprema se novi spektakl!

Najavio preobrazbu koja već sad ostavlja bez teksta, javio mu se i sam legendarni Massimo s važnom porukom!

Marko Braić Marko Braić Nova TV 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Braić Marko Braić TLZP: Marko Braić kao Bruno Mars Marko Braić - 1 Marko Braić Marko Braić - 1 Marko Braić - 6 TLZP: Marko Braić kao Eleni Foureira Marko Braić - 7 Marko Braić - 1 +0 Marko Braić - 2 Galerija

Marko Braić je na Instagramu najavio transformaciju u Massima Savića, a javio mu se i pjevač i otkrio kako jedva čeka njegov nastup.

Mladog talentiranog glumca Marka Braića, koji nam je u showu "Tvoje lice zvuči poznato" otkrio i svoje pjevačko umijeće, u devetoj nadolazećoj emisiji gledat ćemo kao legendarnog Massima Savića, a čini se da nas čeka pravi spektakl.

Pogledaj i ovo Ivana Husar Mlinac, TLZP završila i na televiziji! Bivšu Divasicu kamere ulovile u urnebesnom trenutku, a sve zbog zapečenog graha: "Sad se svi smiju i snimaju me..."

Marko je na svom Instagramu objavio fotografiju svoje transformacije u Massima i dio snimke u kojem ga možemo čuti kako pjeva njegovu pjesmu "Iz jednog pogleda", i doista zvuči gotovo identično kao on.

"Nedjelja 8.11. u 20:15. Konačno sam bio u situaciji gdje mogu stajati i duhom otpjevati pjesmu koju, malo je reći obožavam. Bila mi je iznimna čast. Gledajte nas! Nadam se da ćete uživati", napisao je glumac uz objavu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Braich (@marko_braic) on

Markova objava za oko je zapela njegovim pratiteljima, ali i Massimu koji mu se čak javio u komentaru.

"Molim story podsjetnik dan prije da se sat navije", poručio je Massimo Marku, koji očito je želi propustiti njegov nastup.

A koliko su se Markove transformacije dojmile njegovih pratitelja svjedoče njihovi komentari na društvenim mrežama.

"Marko, mogao bi uskoro i neku pjevačku karijeru započeti", "Ajme, isti si", "Ti si čudo jedno", "Baš wow", "Definitivno svaku odradiš od do. Mrak", "Prebolesno, a tek ostatak", "Vrh", "Odličan si Marko, multitalent", "Super si, pratim te svake nedjelje i navijamo za tebe i Lu", "Majstore, skidam kapu", samo su neki od brojnih komentara koje je dosad dobio.

''To je predivna pjesma i sada sam joj se imao prilike puno posvetiti. On ima zanimljive pokrete ramenima, koljenima…'', rekao je Marko koji unatoč rezultatima iz prošle emisije u kojoj je utjelovio Brunu Marsa, još uvijek čvrsto drži prvo mjesto u ukupnom poretku.

Dodao je da nakon što je u prošloj emisiji pjevao Brunine visoke tonove, sada mora vježbati kako da vokalno utone u dubinu. Ovu pjesmu, kaže, posvećuje sebi: ''Želim pjevati na sceni i uopće ne razmišljati o rezultatu''.

Veliki je talent, što je dokazao svojim sjajnim izvedbama, ali napominje da iza njegovog uspjeha stoje i pripreme do zadnjeg trenutka.

''Vremena nikad dosta. Ja se uvijek pripremam do zadnjeg trenutka tako da znam da sam učinio sve što sam mogao", zaključio je Marko.

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene