Ogromno strahopoštovanje

Zbog legendarnog Dine Dvornika klecale mu noge: Priznao da je imao tremu i otkrio što mu je bilo najteže!

Marko Braić - 4 Marko Braić - 4 Nova TV 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Braić - 3 Marko Braić - 4 Marko Braić - 2 Marko Braić - 1 Marko Braić - 5 Marko Braić - 4 Marko Braić - 3 Marko Braić - 2 Marko Braić - 1 +0 TLZP: Marko Braić kao Dino Dvornik Galerija

Marko Braić ovog se tjedna, u četvrtoj epizodi showa ''Tvoje lice zvuči poznato'', transformirao u legendarnog hrvatskog glazbenika Dinu Dvornika.

Marko Braić u showu ''Tvoje lice zvuči poznato'' ovaj se tjedan našao iza maske i transformacije u legendarnu domaću zvijezdu Dinu Dvornika, a izveo je pjesmu ''Jače manijače''.

Pogledaj i ovo Minea A mislila je da se zeznula Slatka krađa našoj je pjevačici ispunila davni san, a evo zašto joj je Minea rekla da je pravi zlatni paket!

Marko je priznao da je imao tremu i da su mu noge klecale jer je poštovanje prema Dini zaista ogromno. Tijekom cijelog nastupa Indira je bila na nogama, a publika je na kraju izvedbe ustala dok je pljeskala Marku. 

''Ovoj pjesmi i ulozi treba se pristupiti sa strahopoštavnjem'', svi su se složili.

Indira je dodala da ovoj pjesmi zub vremena ništa ne može, a odmah je primijetila i da je nastup baziran na jednom Dininom koncertu jer je običavao tijekom koncerata mijenjati riječi pjesama. Marko je potvrdio da se radi o koncertu kojeg je Dino jednom prilikom održao u Münchenu.

''Ni u jednom trenutku nisi izgubio tu ulogu. Dino je isto cijelo vrijeme bio u ulozi, imao je taj manijakalni pomahnitali pogled. Pokušala sam zbrojiti koliko si puta trepnuo. Ti nisi trepnuo. Kako je to moguće?'' pitala ga je Nives.

I ostatak žirija složio se da je Marko ovu izvedbu odlično odradio.

Zahtjevnu preobrazbu u energičnog pjevača i sam je komentirao:

''Bilo mi je u teže skinuti te njegove pokrete, nego riječi, jer se pokreti toliko brzo događaju da ne znam ni kako su se dogodili'', rekao je. 

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene