Marko Antolković nakon sjajnog nastupa u finalnoj emisiji showa "Supertalent" ima pune ruke posla.

Galerija


"Postao sam svjestan uspjeha, ali euforija još uvijek traje. Taman se sve smiri i onda sretnem nekog tko me svojim oduševljenjem jako razveseli, tako da sve to još uvijek nije prestalo", otkrio nam je Marko.

Vezani članci Marko Antolković (Foto: NOVA TV) Ozbiljni problemi za Marka uoči velikog finala: "Ton nije izlazio, još nisam probao pjesmu kako spada" Marko Antolković (Foto: Screenshot Dnevnik.hr) Ako vas ovaj šarmer dosad nije osvojio, porukom koju je snimio sigurno će vas oboriti s nogu!

"Ovog vikenda putujem u Bruxelles, gdje imam koncert na prijamu ministara iz Europske unije, sljedeći vikend imam koncert s jednim zborom u Rijeci povodom otvorenja Europske kulturne prijestolnice u Rijeci, imao sam humanitarni koncert u kazalištu 'Vidra', snimanja za televizijske emisije i hrpetina ljudi mi se javlja s ponudama i prijedlozima", priznao nam je oduševljeno.

"Ja se i dalje bavim onime što volim, bavim se istim stvarima, samo u puno većem opsegu", zaključio je Marko. Plan mi je završiti Glazbenu akademiju koju pohađam, a planiram uskoro snimiti i svoju pjesmu ili cover, ali nisam još do kraja razradio tu ideju", otkrio nam je Marko.

Emisija "Supertalent" finalist je ovogodišnjeg Zlatnog Studija u kategoriji reality showa, a u finalu su i emisija "Provjereno" u kategoriji najbolje TV emisije, baš kao i "Ples sa zvijezdama", serija "Na granici" u kategoriji najbolja domaća TV serija te voditeljica Ivana Paradžiković u kategoriji najboljeg TV voditelja/voditeljice

Za finaliste se može glasati preko weba do 17. veljače te pomoću kupona koji se objavljuju u tjedniku Studio Jutarnjeg lista – 17., 24. i 31. siječnja i 7 veljače.

Kupone sa zaokruženim favoritima potrebno je poslati najkasnije do 14. veljače.

Nagrada Zlatni Studio dodijelit će se u ožujku na gala večeri, koja će se održati 6. ožujka.

Slavna plavuša na udaru kritika čak i onih najvjernijih fanova: "Ne možeš s 50 godina tako izgledati"