Marko Nikolić za glumačkog se života našao u vrlo opasnoj situaciji.

Galerija


Glumački je život nepredvidiv, i pred kamerama i pred publikom, tako i u stvarnosti, nikad ne znaš što ti donosi.

Vezani članci Generator se prevozi u Karlovac (Foto: Dnevnik.hr) Noćna vožnja: Pogledajte kako izgleda prijevoz golemog motora iz ruske nuklearke po hrvatskim cestama Štrajk u Ryanairu (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Najveći europski zračni prijevoznik pred štrajkom: Otkazani letovi za 50 tisuća putnika

Jedan od glumaca koji je to najbolje osjetio na svojoj koži jest preminuli Marko Nikolić.

Naime, on se 26. rujna 1981. godine našao u zrakoplovu koji je letio na relaciji Podgorica – Beograd, a koji se našao na meti terorista. Naime, Nikolić i njegovi kolege Žarko Laušević i Mihailo Miša Janketić bili su među 98 putnika i članova posade koje su odlučili oteti trojica naoružanih mladića.

Jednog od njih, točnije Borivoja Jelića, Marko je upoznao prije tri godine prilikom snimanja jedne televizijske emisije.

"Dobar dan, ja sam Bora Jelić. Baš mi je drago što smo se sreli, da malo popričamo", pozdravio je Borivoje Marka.

"Pa znaš što, pravo da ti kažem, meni sad jest drago, ali onda kada smo se sreli, nije mi bilo baš najdraže", odgovorio mu je glumac i dodao kako je nakon otmice nastavio normalno putovati zrakoplovom.

"Nisam se poslije toga plašio aviona. Nastavio sam letjeti, ali neki više nikad nisu ušli u zrakoplov. Navukli su strah", priznao je glumac, koji je svom otmičaru oprostio grijehe iz mladosti.

Legendarni Giga volio je život: "Prestao sam piti i pušiti iz straha od smrti, samo da ostanem živ"

Posljednja fotografija Ive Gregurevića: "Nikad ne znaš kad je zadnji put..."

Dalibor Matanić oprostio se od Ive Gregurevića otkrivši čime ga je jednom rasplakao