ispunili mu se snovi

Mark Zuckerberg objavio sretnu vijest

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mark Zuckerberg sretnu vijest sa svijetom podijelio je putem svog Facebook profila.

Mark Zuckerberg postat će otac po drugi put. Njegova supruga Priscilla Chan trenutno je u blaženom stanju, a njihova obitelj uskoro će biti bogatija za još jednu djevojčicu. Sretnu vijest Mark je objavio na svom Facebooku.

Pogledaj i ovo showbuzz Mark na porodiljnom Dirljivi prizor: Osnivač Facebooka uživa uz svoju djevojčicu

"Priscilla i ja sretni smo što s vama možemo podijeliti da očekujemo još jednu djevojčicu. Nakon teškog iskustva koje smo imali sa prvom kćerkom Max nismo bili sigurni što možemo očekivati i da li ćemo uopće moći imati drugo dijete. Kada smo Priscilla i ja saznali da je trudna prvo smo poželjeli da dijete bude zdravo. Onda sam se nadao da će biti djevojčica. Ne mogu se sjetiti ljepšeg poklona i sretan sam što će Max i naša nova djevojčica imati jedna drugu", napisao je Mark.

Otkrio je i da je i sam odrastao uz tri sestre koje su mu bile najbolji prijatelji. Njegova supruga također je odrasla uz dvije sestre koje su je naučile važnosti obitelji i brizi za drugoga.

"Svi smo mi bolji ljudi zbog jakih žena u našim životima - sestri, majki i prijatelja. Jedva čekam da na svijet dođe nova djevojčica, potrudit ću se da odgojim još jednu snažnu ženu" napisao Zuckerberg.

Supružnici su inače ponosni roditelji malene Max koja je u prosincu prošle godine navršila godinu dana.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene