Mark Wahlberg iznenadio je obožavatelje drastičnom transformacijom izgleda za novu ulogu.

Galerija


Glumac Mark Wahlberg uvijek se dičio mišićavim tijelom koje mu je i u 50. godini osiguralo status jednog od najzgodnijih frajera u Hollywoodu.

Vezani članci Mark Wahlberg Slavni glumac pola je godine pazio na prehranu i sumanuto vježbao kako bi se ovako transformirao Mark Wahlberg Ovaj zgodni 48-godišnjak svojim isklesanim tijelom mami uzdahe gdje god da se pojavi

A iako se još prije tri tjedna na svojem Instagramu hvalio isklesanim torzom i trbušnjacima, sada je otkrio da se u međuvremenu udebljao gotovo 10 kilograma.

"Lijeva fotografija je snimljena tri tjedna prije desne", napisao je Wahlberg uz fotke na kojima je pokazao svoju nevjerojatnu transformaciju i nikad veći trbuh te se zahvalio svojem kuharu.

Ranije je na svojem Instagramu objavio i video u kojem je otkrio da se udebljao za ulogu.

Mark trenutni snima biografski filmu "Otac Stu" koji se temelji se na životu pokojnog svećenika Stuarta Longa, koji je započeo karijeru kao boksač.

Glumac je priznao i da je zadnja tri tjedna jeo što god mu se našlo pod rukom, a čini se da mu na debljanju ne zamjera njegova supruga Rhea Durham koja mu je ispod fotke na kojoj je pokazao trbuh šaljivo poručila: "Izgledaš jednako dobro i uživo".

Grašina voditeljica komunikacija potvrdila da on i Danijela više ne žive na istoj adresi, ukratko otkrila i koji je razlog tome

Ljubavni brodolomi Ćirinih sinova: Samo trojica nisu okončala svoje brakove, a jedan se među Vatrenima posebno ističe