Mark Wahlberg na odmoru je pokazao isklesano tijelo i zamamne mišiće.

Galerija


Holivudski glumac Mark Wahlberg novogodišnje i božićne praznike provodi na Barbadosu u krugu obitelji i prijatelja, a na plaži su sve oči uprte samo u njega.

Vezani članci Lilly Becker (Foto: Profimedia) Bivša supruga Borisa Beckera slučajno pokazala gole grudi na prepunoj plaži! Pink (Foto: Profimedia) Ne mari ni za što: Potpuno se opustila u bikiniju, a pokazala je i brojne tetovaže na golom tijelu

Naime, 47-godišnji glumac pokazao je savršeno oblikovane trbušne i mišiće na rukama, na kojima naporno radi već duže vrijeme. Mark je poznat kao veliki ljubitelj vježbanja i nema problema sa skidanjem i pokazivanjem razgolićenog tijela, a moramo priznati i da izgleda mnogo bolje od brojnih mlađih kolega.

Čini se kako to sve ne smeta supruzi Rhei, inače bivšoj 40-godišnjoj anđelici Victoria's Secreta koja je pronašla i način da se našali na njegov račun. Dok je Mark na svom profilu na Instagramu objavio motivacijski video za 2019. godinu, naravno bez majice, Rhea mu je poručila kako se nada će, između ostalog, i pronaći majicu.

Mark i Rhea zajedno su od 2001. godine, a vjenčali su se 2009.

 

Karizmatični glumac i njegova 31 godinu mlađa supruga potvrdili da čekaju prvo dijete: "Najsretnija nova godina"

Evo kako započeti jutro i biti uspješan poput najslavnijih faca današnjice

Slavna pjevačica godinama je šokirala javnost neprimjerenim ponašanjem, no ljubav ju je smirila