Glumac mu poručio

'Budi pristojan dečko, navuci te svoje hlače i učini majku ponosnom'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumac Mark Wahlberg zna ponešto o tome što znači biti zločesti dečko u Hollywoodu. Stoga je putem medija udijelio koji savjet mlađahnom Justinu Bieberu.

Izgleda kako 19-godišnji Justin Bieber prolazi kroz vrlo tešku životnu fazu - očito je kako želi dokazati da postaje muškarac i da više nije dječak.

Tome svjedoče mnoge tetovaže, ali ponajprije njegovo agresivno ponašanje posljednjih mjeseci. Posljednji i u niizu incidenata dogodio senedavno kad je pljunuo na jednog DJ-a u noćnom klubu u Clevelandu nakon žestoke svađe.

Pogledaj i ovo Selena Gomez (Foto: Profimedia) Dobila prijetnje kao odgovor Srušila internet: Pjevačica posvetila pjesmu bivšem koji ju je varao s manekenkom kojom se i oženio

>> Koji je njegov problem? S balkona PLJUCAO na okupljene fanove!

Sve ovo je ponukalo 42-godišnjeg glumca Marka Wahlberga da se pjevaču obrati putem medija, tijekom intervjua za britanski The Sun.

'Justine, slušaš li? Nemoj biti tako nestašan, u redu? Budi pristojan dečko, navuci te svoje hlače, učini majku ponosnom i prestani pušiti korov, ti mali vraže', poručio mu je Mark, koji je u svojim tinejdžerskim godinama također bio problematičan, konzumirao je drogu pa čak i završio u zatvoru.

Glumac tvrdi kako želi Bieberu ponuditi ulogu u filmu kojeg producira i u kojem će glumiti, no 19-godišnjak se mora dotad srediti.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene