Basist i pjevač benda Blink 182 Mark Hoppus, na Instagramu je otkrio kako se bori s rakom te posljednjih mjeseci ide na kemoterapije.

Galerija


Zvijezda benda Blink 182, američki glazbenik Mark Hoppus, otkrio je na Instagramu da se već neko vrijeme bori s rakom. Naglasio je kako se zaista boji, no nada se kako će se bolest povući. Nije otkrio o kakvoj vrsti raka se radi, no otkrio je da već tri mjeseca ide na kemoterapije.

Vezani članci Neftali Martin Frizer dirljivom gestom ganuo cijeli svijet, njegov čin solidarnosti rasplakao je kolegu Kourtney Kardashian Novi dečko najstarije sestre Kardashian bubnjar je iz benda koji ste obožavali kao tinejdžeri

"Posljednja tri mjeseca idem na kemoterapije zbog raka. Imam rak. To je užasno i bojim se, ali sam u isto vrijeme blagoslovljen nevjerojatnim doktorima te prijateljima i obitelji koji mi pomažu da se borim. Ispred mene su još mjeseci liječenja, no borit ću se koliko mogu i ostat ću pozitivan. Jedva čekam pobijediti ovu bolest i da se uskoro ponovno vidimo na koncertima. Volim vas sve", napisao je Mark u svojim storyjima na Instagramu.

Brojni obožavatelji na Twitteru su mu poslali podršku, a poručili su mu da se ne preda te da nastavi s liječenjem. Podršku mu je dao i kolega iz benda, bubnjar Travis Barker. "Volim te", napisao je Travis na Instagramu.

Jedan obožavatelj mu je poručio kako se i sam borio s rakom, a upravo glazba benda Blink 182 pomogla mu je kroz kemoterapije i sve što je proživljavao.

Severina objavila video koji je snimio njezin sin, nagovorio ju je na hrabar pothvat, a poslušajte i kako ju je bodrio

Grudnjak sigurno nije nosila, a zbog opakog proreza teško je reći je li ispod ove poluprozirne haljine uopće išta imala!