Ovo sigurno nije očekivao

Skromni Mark zaludio čak i Britance, neki njihovi komentari nadmašili su gotovo sve koje smo dosad vidjeli!

Supertalent: Mark Bagarić Supertalent: Mark Bagarić DNEVNIK.hr 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Supertalent: Mark Bagarić Mark Bagarić Mark Bagarić Supertalent: Mark Bagarić Mark Bagarić Mark Bagarić Mark Bagarić Mark Bagarić Mark Bagarić Mark Bagarić +8 Mark Bagarić Galerija

Mark Bagarić je oduševio slušatelje i u Velikoj Britaniji koji su ga zasuli komplimentima i ne mogu mu se dovoljno nadiviti.

Nakon što je svojim glasovnim mogućnostima u showu "Supertalent" oduševio domaću javnost, Mark Bagarić sada dobiva komplimente i van granice Lijepe Naše i to čak iz daleke Velike Britanije.

Pogledaj i ovo Mark Bagarić Je li srce još slobodno? Zbog Supertalenta živi svoje snove: Glazbena karijera mu je u usponu, a otkriva i detalje ljubavnog statusa koji sve zanima

Markova izvedba pjesme "Crazy Love" sada je objavljena i na Youtube kanalu "Talent Recap UK" koja broji preko milijun pretplatnika, a njihovi komplimenti zaredali su se jedan za drugim.

"Najbolji glas koji sam ikad čula na talent showu! Anđeoski, wow", "Predivno, seksi, savršeno", "Oduševljena sam. Tako je skroman, pozitivan, ne glumi ništa", "Slušam ga već treći put", "Upravo sam zatrudnjela slušajući ga", "Pokidao je", "Nikada ne bih očekivala takav glas, a i zgodan je jako", neki su od komentara ispod videa.

Mark je inače podrijetlom iz Hercegovine, ali je rođen u Berlinu, a u Zagreb se preselio s roditeljima koji su u mirovini jer ih nije htio ostaviti same. Radi kao disponent u njemačkoj firmi za proizvodnju i distribuciju aluminijskih vrata, a uz glazbu, njegov hobi je nogomet i igra na poziciji golmana. Uz to, u slobodno vrijeme voli gledati filmove i serije, kojih, kako kaže, paralelno gleda 30-ak.

Govori čak šest jezika – hrvatski, njemački, engleski, španjolski, francuski i japanski, a najveća inspiracija u životu mu je glazba.

Nikada nije imao djevojku i priznaje da mu to teško pada te često razmišlja kada će naći onu pravu. Cilj mu je stvoriti obitelj, a za pet godina nada se da će biti u braku i imati djecu te da će biti živ, zdrav i uspješan u glazbi, a čini se da mu sada na tom putu više ništa ne stoji kao prepreka.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Anja Šovagović Despot (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Prepoznajete li ih? Poznati domaći par pred oltar je stao nakon samo nekoliko dana veze, a 35 godina kasnije i dalje su zaljubljeni preko ušiju!

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Selma Blair (Foto: Getty Images) Selma Blair (Foto: Getty Images) Selma Blair (Foto: Getty Images) Selma Blair (Foto: Profimedia) +12 Selma Blair (Foto: Profimedia) Preporuke Slavna glumica podijelila je najteže trenutke svoje borbe, prizori iz bolnice malo koga su ostavili ravnodušnim

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene