Mario Valentić pohvalio se da ima partnera za vježbanje, didu Tonija koji je nasmijao cijelu Hrvatsku.

Galerija


Fitness i kondicijski trener Mario Valentić, koji se natječe u showu "Tvoje lice zvuči poznato" koji se vraća ove nedjelje na male ekrane, pohvalio se s novim društvom za vježbanje. 

Vezani članci Indira Levak Indira zataknula novac na harmoniku, a i Nives se opustila! Pogledajte ovaj raspašoj! Tvoje lice zvuči poznato, Mario Valentić Samo su najhrabriji prihvatili ovaj izazov! Pogledajte tko je rasturio, a kome je ovo ipak bilo previše!

Naime, Mariju se pridružio popularni hrvatski umirovljenik Taljat Selmani (82), poznatiji kao dida Toni. "Mi vježbamo, piz.. mu mater'na! A vi? Cilj je umrijeti zdrav što kasnije", napisao je Valentić pokraj fotografije na kojoj s Tonijem drži uteg.

"Najjači", komentirao je Marijev pratitelj. Duhoviti trener je pitao na Instagram storyju vježbaš li redovito pi*da ti materina i nasmijao. 

Poznati umirovljenik se prošle godine proslavio svojom rečenicom dok je govorio kako se boriti protiv gripe i postao internetski hit. "Boli me ruka, boli me noga, vježbaj pi*da ti materina!", rekao je dida Toni. 

Inače, Mario je nedavno otkrio koliko mu je u popularnom showu "Tvoje lice zvuči poznato" bilo teško utjeloviti Doris Dragović. ""Svaki lik u showu je izazov da se utjelovi sa svih aspekata, dakle i glasovno i gestama i maskom i perikom i šminkom, pa tako i Doris Dragović. Jako volim Doris od malena, kao i njezinu pjesmu "Malo mi za sriću triba". Bilo mi je zabavno i lijepo. Doris nije reagirala na nastup. Ne poznajemo se i nismo se nikada sreli, ali nadam se da će joj biti zabavno kada vidi moju imitaciju", rekao je fitness trener. 

Nova doza zabave u novim nastavcima showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' očekuje vas već ove nedjelje na Novoj TV!