Mario Valentić s partnericom Ljiljanom Mikić uživa u aktivnom odmoru.

Galerija


Bivši maneken i glumac, a danas instruktor fitnesanapravio je popriličnu pomutnju na Instagramu.

Vezani članci Jak vjetar, ilustracija Jak vjetar u Sloveniji: Srušeno stablo ubilo vozača, problemi u prometu, stanovnici bez struje... Drvo na autu Ljudi nemaju šanse, gube čak i u obračunu s mrtvom prirodom

38-godišnji Mario Valentić, složit će se dame, jedan je od najzgodnijih Hrvata koji se može pohvaliti isklesanim tijelom o kojem vodi marljivu brigu već godinama, što podrazumijeva redovite odlaske u teretanu te zdravu prehranu.

Upravo su njegovi mišići u prvom planu na jednoj od posljednjih fotografija koje je objavio na svom profilu na Instagramu, na kojoj pozira gol u susjednoj Sloveniji.

Naime, Mario se tamo nalazio posljednjih dana na ljetnom odmoru.

"Ranojutarnja umjetnost u Radovni", napisao je kratko uz fotografiju koja i nije trebala duži opis jer to vjerojatno nitko ne bi ni pročitao pored sadržaja na njoj.

Fotografiju Marijeve obožavateljice mogu zahvaliti njegovoj sadašnjoj partnerici Ljiljani Mikić, s kojom ima sina Nou. Obitelj je kasnije otputovala u Slavoniju, točnije u Orahovicu otkud dolazi Ljiljana, menadžerica jednog zagrebačkog hotela.

Instruktor fitnesa i tamo se fotografirao u razgolićenom izdanju te je pokazao obožavateljima kako jednostavno izvodi stoj na laktovima.

27 godina stariji princ izvukao ju je iz zatvora kad je imala 16, a onda se u nju i zaljubio