ljubi menadžericu

Sretna vijest iznenadila mnoge: Mario Valentić ponovno postaje otac!

Mario Valentić (FOTO: Instagram) Mario Valentić (FOTO: Instagram) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Valentić (FOTO: Instagram) +0 Mario Valentić (FOTO: Instagram) Galerija

Fitness trener Mario Valentić na proljeće će po drugi puta postati otac.

Mario Valentić trenutno proživljava najsretnije dane u svom životu. Za nekoliko mjeseci na svijet će stići njegovo drugo dijete. Sretnu vijest Mario je potvrdio za Story koji piše kako je fitness trener već neko vrijeme u vezi s menadžericom jednog zagrebačkog hotela. Otkrio je Mario i da njegova odabranica, koju vješto skriva od očiju javnosti, nosi sina.

Pogledaj i ovo Mario Valentić sretna obitelj Mario Valentić snimljen u veselim trenucima s partnericom i malenim sinom, koje inače drži podalje od javnosti!

Mario Valentić (FOTO: Instagram) Mario Valentić (FOTO: Instagram)

Valentiću će ovo biti drugo dijete. Iz braka s Mirnom Maras već ima sina Niku koji se neopisivo raduje dolasku malenog brata na svijet. S bivšom suprugom i nakon razvoda ostao je u korektnim odnosima. Mirna se prije godinu dana ponovno udala za dugogodišnjeg partnera Željka Batinića, a nedugo nakon vjenčanja par je dobio djevojčicu.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene