Očarao ih je

Trbušni ples, ali i trbušni mišići za pozavidjeti, žene ga ne mogu prestati hvaliti: "Seksi si u svakom pogledu"

Mario Valentić - 4 Mario Valentić - 4 Nova TV 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Valentić - 4 TLZP: Pobjednički nastup Marija Valentića Mario Valentić - 6 Mario Valentić - 5 Mario Valentić - 8 Mario Valentić - 7 Mario Valentić - 3 Mario Valentić - 2 TLZP: Mario Valentić kao Alka Yagnik +0 Mario Valentić - 1 Galerija

Mario Valentić pokazao je isklesani torzo i trbušne mišiće u showu "Tvoje lice zvuči poznato" u kojem je odnio pobjedu kao Alka Yagnik.

Mario Valentić pobijedio je u devetoj epizodi showa "Tvoje lice zvuči poznato" kao Alka Yagnik i pokazao zavidno umijeće trbušnog plesa, ali i jednako zavidne trbušne mišiće koje do savršenstva dovodi redovitim vježbanjem, a na koje malo tko može ostati imun.

Pogledaj i ovo Ivana Husar Mlinac, TLZP završila i na televiziji! Bivšu Divasicu kamere ulovile u urnebesnom trenutku, a sve zbog zapečenog graha: "Sad se svi smiju i snimaju me..."

"Trbušnjaci za trbušni ples. Zavodljiv ples. Nakit koji bi svaka žena poželjela", napisao je Mario uz fotografiju koju je objavio na Instagramu, a koja je nastala u backstageu dok se pripremao za svoj nastup.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mario Valentić (@mario.valentic) on

Koliko je njegova izvedba, ali i pojava oduševila gledatelje pred malim ekranima najbolje govore komentari koje je dobio na društvenim mrežama, naročito oni koje je dobio od brojnih obožavateljica.

"Seksi si u svakom pogledu", "Odličan", "Vrh, bravo", "Prezgodan", "Napokon je Mario pobijedio, odličan nastup", "Zabavan i zahtjevan nastup i svaka ti čast na tome. Zaslužena pobjeda", "Baš si seksi kao žena", neke su od poruka koje je dobio, a koje mu itekako laskaju.

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Bregović, Severina, Marina Tucaković (FOTO: Pixell) Goran Bregović (FOTO: Petar Glebov/PIXSELL) +0 Goran Bregović (FOTO: Zeljko Lukunic/PIXSELL) Celebrity Bolni dani za Gorana Bregovića: Iznenada mu preminula mlađa sestra, glazbenik samo šuti i plače

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene