Usred bijela dana

Mario Valentić na meti drskih lopova, objavio je video krađe i potražio pomoć građana

Mario Valentić Mario Valentić In Magazin 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Valentić Mario Valentić - 5 Mario Valentić - 6 Mario Valentić +0 Mario Valentić Galerija

Mario Valentić je na svom Facebooku objavio snimku krađe svojih bicikala koje su ukrala dvojica zasad nepoznatih lopova.

Našeg popularnog glumca Marija Valentića, kojeg smo nedavno pratili i u showu "Tvoje lice zvuči poznato", dočekalo je neugodno iznenađenje tijekom proteklog vikenda, a zbog svega je svoje pratitelje na društvenim mrežama zamolio za pomoć.

Pogledaj i ovo Mario Valentić sretna obitelj Mario Valentić snimljen u veselim trenucima s partnericom i malenim sinom, koje inače drži podalje od javnosti!

Naime, 40-godišnji Mario je na svom profilu na Facebooku objavio snimku na kojoj se vidi kako mu dvojica nepoznatih muškaraca s kapuljačama i maskama na licu kradu bicikle iz zgrade.

"Dva gelipterčića kradu naša dva bicikla. Možda ih skužite u gradu", napisao je Mario uz objavljenu snimku videonadzorne kamere.

"Obvezno prijavi policiji, meni su našli ukradeni bicikl i vratili mi", "Nadam se da ćeš ih pronaći", "Ako nešto primijetim, javim ti", "A gle, molim te, vrijeme kod njega. Nama u zgradi su bar po noći", "Ja imam istu takvu snimku, za uspomenu. Policija se baš nije uzbudila. Sad mi je bicikl jeftiniji od U-locka kojim je vezan. Nadam se da ćete imati više sreće od mene", poručili su mu prijatelji u komentarima.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene