Sve je nasmijao

Valentić oduševio urnebesnim fotkama na Instagramu: "Kad dive dijele pozornicu"

Mario Valentić - 7 Mario Valentić - 7 Screenshot/Nova TV 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Valentić - 7 Mario Valentić - 8 Mario Valentić - 3 Mario Valentić - 1 TLZP: Mario Valentić kao Doris Dragović +0 Mario Valentić - 6 Galerija

Mario Valentić se u drugoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" transformirao u Doris Dragović i zaradio brojne simpatije fanova.

Mariju Valentiću se u showu "Tvoje lice zvuči poznato" ostvarila velika želja kada je dobio priliku transformirati se u jednu od njegovih omiljenih domaćih pjevačica Doris Dragović.

Pogledaj i ovo Minea, TLZP "Ja se toga plašim" Pogledajte kako je Minea reagirala kada joj Igor Mešin pročitao misli, vidjelo se da nije bila spremna na ovo!

Mario je kao Doris na pozornici izveo čak dvije njezine pjesme, a svoju sreću zbog toga nije skrivao. Na profilu na Instagramu podijelio je nekoliko fotografija na kojima je pokazao kako je tekla sama transformacija ali i kako se zabavljao s ostalim kandidatima iza pozornice.

"Doris mi je bila velika želja pjevati i u "Tvoje lice zvuči poznato" jer svi s kojima vježbam, vozim se u autu i družim, već su proteklih godina mogli čuti moje verzije Doris", napisao je Mario na Instagramu.

Između ostaloga objavio je i fotografije s kolegama iz showa uz natpis "Kada dive dijele pozornicu", a njegovi su ga pratitelji pohvalili.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mario Valentić (@mario.valentic) on

"Bio si super, bravo", "Uvijek iznova oduševiš, ovaj put kao i zadnji samo smijeh", "Ma odličan", "Trebao si pobijediti", "Svaka čast, genijalan u transformacijama", napisali su mu u komentarima.

  1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus i Marko Braić - 4 Nives Celzijus i Marko Braić - 8 Nives Celzijus i Marko Braić - 1 +0 TLZP: Marko Braić i Nives Celzijus kao Camila Cabello i Shawn Mendes Celebrity Izdanje Nives Celzijus koje se komentira: Možda je bila zakopčana do grla, ali donji dio haljine priča drugu priču

Trenutak istine! 😲😱 Ma je li to moguće? | Backstage s Miom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene