Urnebesni su!

Ekipa iz showa "Tvoje lice zvuči poznato" podijelila fotke na kojima ne nalikuju na sebe: "Fora, iako ne znam koga ćeš imitirati"

Mario Valentić Mario Valentić Nova TV 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Valentić Marina Orsag TLZP: Marina Orsag kao Ozuna +0 Mario Valentić Galerija

Mario Valentić i Marina Orsag pokazali su na Instagramu kako su izgledale njihove pripreme za četvrtu emisiju showa "Tvoje lice zvuči poznato".

Marina Orsag i Mario Valentić večeras će gledatelje i žiri pokušati osvojiti novim tranformacijama u showu Nove TV "Tvoje lice zvuči poznato", a kako su izgledale njihove pripreme pokazali su na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Ivana Husar Mlinac, TLZP završila i na televiziji! Bivšu Divasicu kamere ulovile u urnebesnom trenutku, a sve zbog zapečenog graha: "Sad se svi smiju i snimaju me..."

Mariu je gljiva u prošlotjednoj emisijiu kojoj smo ga gledali kao Billyja Idola, zadala zadatak da se mora transformirati u popularnog pjevača Shaggyja, a Marinu ćemo gledati kao popularne repere iz Dubioza Kolektiva, što znači u potpuno drugačijem izdanju nego kada je bila Ozuna.

A dok ne vidimo konačne rezultate, oni su na Instagramu objavili fotografije iz backstagea koje su nastale usred priprema za uloge koje su im dodijeljene i već sada svima djeluju neprepoznatljivo.

"Ususret novoj epizodi TLZP-a i po prvi puta ikad Dubizi Kolektiv u tom showw. Billions, I tell you, billions", napisala je Marina uz objavljenu fotografiju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marina Orsag (@marinaorsag) on

"Isprva mi se učinilo Dalaj Lama, imam sunčane pa nisam vidjela jaknu", "Dr. Evil", komentirali su joj pratitelji.

Mario je pak objavio fotografiju na kojoj ga spretne šminkerice pretvaraju u Shaggyja i stvarno ga je teško prepoznati na prvu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mario Valentić (@mario.valentic) on

"Fora, iako ne znam koga ćeš imitirati", poručila mu je jedna od pratiteljica u komentarima. 

Neda Parmać je također putem Instagrama najavila kako jedva čeka večerašnju emisiju dok pozira u backstageu u svjetlucavoj haljini. Nju večeras gledamo kao hrvatsku glazbenu divu Doris Dragović, dok nas je u trećoj emisiji zabavila duetom Mladena Grdovića i Bepe Matešića. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neda Parmać (@nedaparmac) on

Do četvrte epizode ostalo je još malo vremena, zato jedva čekamo da vidimo Marinu, Marija kao i sve druge kandidate u novim transformacijama o kojima će se još dugo pričati.

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Del Rey (Foto: Profimedia) Lana Del Rey (Foto: Profimedia) Lana Del Rey (Foto: Getty) Lana Del Rey (Foto: Profimedia) +1 Lana Del Rey (Foto: Instagram) Celebrity Drastično promijenila izgled, ali to je ostalo u sjeni zbog jednog detalja koji je sve razbjesnio: "Opasna je za sebe i druge"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene