Mario Šeperić Sepp kreće u solo glazbene vode i predstavlja novi spot i pjesmu "Bijelo perje".

Galerija


"Umjetnici, muzičari, znanstvenici – ako imate neku viziju, najčešće nemate izbora. Morate je ostvariti". U istinitost tih riječi slavne Patti Smith uvjerio se Mario Šeperić Sepp frontmen i basist prateće grupe Mladena Grdovića.

Vezani članci Hrvoje Rupčić i supruga (Foto: Dnevnik.hr) Drugi put uplovio u bračnu luku s 49 godina, a onda se upustio u avanturu života Hrvoje Rupčić i Ivana Kujundžić Rupčić (Foto: Instagram) I domaće zvijezde mogu se pohvaliti neobičnim vjenčanjima: Neki su skakali u more, neki imali perjanice!

Nakon trideset godina partnerstva sa zadarskom glazbenom legendom, osjetio je, kaže, poziv da mora nešto napraviti samo za sebe. I u pedestoj godini života odlučio je postati pjevač, sličnog glazbenog stila baš kao i njegov dojučerašnji šef.

"Pjevao sam ja godinama, ali sada ili nikad je došlo vrijeme da učinim i ja taj iskorak i odlučim se zaploviti ozbiljnijim solo glazbenim vodama. Svi oko mene znali su da taj osjećaj u meni dugo "kuha", a kad sam im pustio svoju novu pjesmu, nije im uopće bilo sporno da mi to dobro leži. Mladen i ja i dalje ostajemo prijatelji i suradnici, a ova moja ambicija i njemu je veliki izazov. On je oduvijek svima pomagao u njihovim snovima. Pomoći će mi da se etabliram", istaknuo je Mario Sepp promovirajući novi spot i pjesmu "Bijelo perje".

Mario Šeperić Sepp (Foto: PR)
Mario Šeperić Sepp (Foto: PR) Foto: PR

Nakon tri desetljeća duge glazbene karijere s grupom "Romantic", koju je 1985. godine u rodnom Jastrebarskom započeo s braćom Ljubom i Ivicom te nakon uspjeha koji su polako gradili kako bi se etablirali kao poznato ime domaće estrade, nastupajući na priredbama, svadbama, ljetnim terasama, na televiziji i radiju, na Dori i izboru za Eurosong i nakon dva albuma, "Miris vremena" i "Danas mi je rođendan" čije pjesme potpisuju poznati autori poput Nanada Ninčevića, Zlatana Stipišića Gibonnija i Zlatka Arslanagića, nakon suradnji s Tomislavom Ivčićem, Jasminom Stavrosom, Zlatkom Pejakovićem, Vladom Kalemberom, Severinom, Marinom Tomašević, Matkom Jelavićem, Daliborom Brunom i mnogim drugima, te brojnih koncerata s Mladenom Grdovićem u domovini i inozemstvu kao njegov stalni prateći bend, Mario je osjetio da napokon mora učiniti korak dalje i ostvariti svoju dugogodišnju želju - snimiti samostalni singl.

Prošlog proljeća ostvario je svoj san i pod imenom Mario Sepp predstavio se kao solo pjevač svojim prvim singlom "Prijatelji", adaptaciji pjesme s albuma "Miris vremena", a potaknut njegovim velikim uspjehom, ovih dana dovršio je snimanje svojeg drugog samostalnog izdanja, singla "Bijelo perje", za koji glazbu potpisuje Mirko Šenkovski Đeronimo, tekst Štefanija Soldan, a aranžman Dragan Todorović – Buca.

Singl je produciran u studiju Dragutina Smokrovića – Smokve, a kao i "Prijatelje" prati ga atraktivni videospot u produkciji Kristijana Gradečkog snimljen u okolici Beča, gdje Mario živi posljednje tri godine.

"I dalje sviram sa svojim bendom "Romantic", trenutno se pripremamo za nastup na Hrvatskim danima u Frankfurtu 17. studenoga, a solo karijeru nastavit ću razvijati paralelno”, otkrio je svoje planove poznati estradni basist s novom vizijom sebe, kao autohtonog hrvatskog pjevača zabavljača.