Mario Roth je u emisiji "Zdravlje na kvadrat" pokazao kako mu ide vježbanje na otvorenom, a otkrio je i sve o svom zdravom načinu života.

Galerija


Pjevač naše popularne grupe Vigor Mario Roth gost je ovotjedne emisije "Zdravlje na kvadrat", a na ugodno sportsko druženje odazvao se u ranim jutarnjim satima.

Vezani članci Mario Roth - 1 Zbog jedne stvari pobjeda u showu Mariju Rothu puno je značila, a evo što je sve zbog nje pretrpio! Lidija Bačić Za Lidiju Bačić kažu da je jedna od najseksi Hrvatica: ''Ne bih objavljivala svoje seksi fotke da ih ne volim vidjeti, šteta je ne pokazati kad si zgodan''

"Moram ti reći jedan si od rijetkih koji me probudio u 9 ujutro. Krasno je, moj bioritam zapravo meni ne dozvoljava da se budim prije 11 ili 12 sati", priznao je Mario u startu.

Kaže, korona je za njega i njegove kolege iz grupe Vigor donijela i nešto dobro. Deset godina su noćima radili, danju spavali. Sad konačno vide i dan!

Ne vježba ujutro, ali u teretanu odlazi već dugo godina i to mu je stil života.

“Počeo sam paziti na prehranu i shvatio sam da mi godine idu, da više nemam 28 nego imam ponosnih 39 na svojim leđima i shvatio sam da otkako sam se počeo baviti tjelovježbom da se osjećam puno bolje, imam puno više kondicije", zaključio je.

Kaže da nije jedan od onih koji želi pokazivati pločice na trbuhu i biti nabildan, ali se drži parole u zdravom tijelu zdrav duh. Iako je Slavonac, iz Osijeka, teško mu je kontrolirati se i ne jesti slavonske delicije. No uspijeva odoljeti.

“Ne jedem masno, ne jedem prženo, ne jedem pohano. Jedem isključivo na lešo, trudim se jesti zdravu hranu. Jedem puno povrća, jedem puno malih pilića. Govedinu nekako izbjegavam", otkrio je Mario koji je onda pokazao i kako mu ide vježbanje na otvorenom.

Kako se snašao pogledajte u prilogu emisije!