Na sve pazi

Nekada mršav i sitan, a danas isklesani Mario Roth pokazao mišiće i priznao kojoj hrani ipak uspijeva nekako odoljeti

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Roth - 3 Mario Roth - 6 Mario Roth - 7 Mario Roth - 2 Mario Roth - 1 Mario Roth - 4 +0 Mario Roth - 5 Galerija

Mario Roth je u emisiji "Zdravlje na kvadrat" pokazao kako mu ide vježbanje na otvorenom, a otkrio je i sve o svom zdravom načinu života.

Pjevač naše popularne grupe Vigor Mario Roth gost je ovotjedne emisije "Zdravlje na kvadrat", a na ugodno sportsko druženje odazvao se u ranim jutarnjim satima.

Pogledaj i ovo Filip Detelić ''bilo je dosta'' Naš novi voditelj koji je osvojio gledatelje Nove TV otkrio nepoznati detalj o sebi: ''Bio sam u toj strašnoj fazi i tad sam rekao - e, nema više...''

"Moram ti reći jedan si od rijetkih koji me probudio u 9 ujutro. Krasno je, moj bioritam zapravo meni ne dozvoljava da se budim prije 11 ili 12 sati", priznao je Mario u startu.

Kaže, korona je za njega i njegove kolege iz grupe Vigor donijela i nešto dobro. Deset godina su noćima radili, danju spavali. Sad konačno vide i dan!

Ne vježba ujutro, ali u teretanu odlazi već dugo godina i to mu je stil života.

“Počeo sam paziti na prehranu i shvatio sam da mi godine idu, da više nemam 28 nego imam ponosnih 39 na svojim leđima i shvatio sam da otkako sam se počeo baviti tjelovježbom da se osjećam puno bolje, imam puno više kondicije", zaključio je.

Kaže da nije jedan od onih koji želi pokazivati pločice na trbuhu i biti nabildan, ali se drži parole u zdravom tijelu zdrav duh. Iako je Slavonac, iz Osijeka, teško mu je kontrolirati se i ne jesti slavonske delicije. No uspijeva odoljeti.

“Ne jedem masno, ne jedem prženo, ne jedem pohano. Jedem isključivo na lešo, trudim se jesti zdravu hranu. Jedem puno povrća, jedem puno malih pilića. Govedinu nekako izbjegavam", otkrio je Mario koji je onda pokazao i kako mu ide vježbanje na otvorenom.

Kako se snašao pogledajte u prilogu emisije!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene