Mario Roth skinuo se skoro do kraja. Provokativnom fotografijom prizvao je ljeto i bacio s nogu svoje obožavateljice.

Galerija


Mario Roth još je jednom dokazao da nema problema s razodjevanjem. Pjevač grupe Vigor proteklih dana uživa u vrućim temperaturama daleke Australije, a da hladno ne bude ni njegovim obožavateljcama u Hrvatskoj Mario je pripremio posebno iznenađenje. Na svom Instagramu objavio je golišavu fotografiju na kojoj pozira samo u kupaćim gaćicama.

Vezani članci Antonija Šola i Mario Roth Antonija Šola o Mariju Rothu: "Zaljubljena sam! Osjetila se kemija u zraku" Mario Roth Grupa Vigor obišla mjesta poharana požarom u Australiji: "Ovo iskustvo ćemo dugo pamtiti"

"Prizivanje ljeta. Jedan jutarnji opaljonž. Kaže mama jao sine", napisao je Mario. Seksi fotografijom pokušao je prizvati ljeto, a umjesto sunca prizvao je komplimente oduševljenih obožavateljica. "Srušit ćeš internet kao Kim Kardashian", "Auuu, ovo nije dobro za srce", "Mario, što nam to radiš?", "Instagram gori", "Vrti mi se u glavi od ovog prizora", samo su neki od komentara upućenih pjevaču. Na radost mnogih obožavateljica ljeto je pred vratima pa ne sumnjamo da će ovakvih Marijevih izdanja u narednim mjesecima biti još i više.