Mario Petreković je u sedmoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" utjelovio Ivu Robića i donio nam duh nekih prošlih vremena.

Galerija


Nakon što nas je u prošlotjednoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" oduševio transformacijom u Josipu Lisac i Šabana Šaulića, Mario Petreković ponovno nas je odveo u neka prošla vremena i to kao Ivo Robić.

Vezani članci Marko Grubnić, Nives Celzijus, Maja Šuput i Indira Levak ANKETA: Pljušte pohvale za izdanja Maje, Nives i Indire, stvarno je teško reći koja je bila ljepša! Indira Levak osma emisija TLZP Zadivit će vas Indirin odabir blještave i kratke haljine za finale showa, a i dodaci koje je teško ne primijetiti!

Mario je kao legendarni Robić čak i nadmašio očekivanja žirija što su mu otvoreno i poručili, a pohvale nakon njegova nastupa nisu štedili.

"Odlično, ovo je bilo sjajno", zaključio je Igor Mešin.

"Nadmašio si naša očekivanja. Znala sam da ćeš biti kavalir, iznenadio si me svojim vokalom", priznala mu je Nives Celzijus.

"Zaista si bio gospodin Robić Ivo", zaključio je Goran Navojec.

"Pokazao si da si apsolutno kralj scene", kratka je i jasna bila Indira Levak.

Zabavni show "Tvoje lice zvuči poznato" ne propustite nedjeljom u večernjem terminu na Novoj TV!

Pogledajte izdanje Maje Šuput kojeg se ne bi posramile ni najveće holivudske glumice, ali i trenutak kad joj ni Frano nije odolio!

Nives osvanula sa zanimljivim detaljem u kosi, ali svu pažnju ukrala haljina od lateksa: ''Blago mom frajeru!''