Mario Petreković novi je gost zabavnog serijala "Fakap" s Mijom Kovačić i Idom Prester koji možete pratiti svakog četvrtka u 18 sati na showbuzz.hr-u!

Galerija


Mia Kovačić i Ida Prester u novoj epizodi serijala "Fakap" kao gosta dočekuju našeg popularnog komičara i glumca Marija Petrekovića te će pokušati otkriti koje su to najneugodnije situacije koje su mu se u životu dogodile i je li ih uopće bilo.

Vezani članci Mia Kovačić, Ida Prester Mia Kovačić zamalo je završila u pritvoru, a Ida Prester se osramotila: ''Cijela dvorana je zašutjela, a klijent me više nikada nije nazvao!'' Mia Kovačić, Ida Prester Ida Prester i Mia Kovačić ogolile dušu: ''Izlazi ti naslov - u Parizu sam spavala s puno ljudi!''

Suze od smijeha gotovo su im krenule još prije nego su počeli sa snimanjem emisije, Mario ih je pokušao uvjeriti da on zapravo nije imao fakapa u životu, ekipi je priredio i poseban odbor za dobrodošlicu, a čini se da će im otkriti i neke pomalo neobične muške običaje. 

Mia i Ida tako nastavljaju potragu za fakapom godine, o čemu zapravo odlučuje publika koja će tijekom cijele godine moći aktivno lajkati i komentirati fakape na društvenim mrežama portala showbuzz.hr i Nove TV.

Saša Lozar o pikanterijama s dejtova, a optužili ga i za plagijat? ''Generalna sramota, ovo nisam nikome ispričao''

Zašto je Luka Nižetić bježao od policije pa završio u kaktusima, a menadžerica mu poklopila kad ju je nazvao?

Upravo će serijal emisija pod nazivom ''Fakap'', koje će se jednom tjedno emitirati na portalu showbuzz.hr, baviti ovakvim fenomenima, trenutcima gluposti i nespretnosti, onim situacijama kada nam IQ naglo padne iz neobjašnjivih razloga i kada iz nas poteku riječi koje nismo u stanju zaustaviti.

Ne propustite novu epizodu Fakapa, u četvrtak 8. travnja u 18 sati na showbuzz.hr!