Je li moguće?

Pogledajte show koji je Petreković priredio Miji i Idi, garantiramo da ćete zaplakati od smijeha!

Mario Petreković novi je gost zabavnog serijala "Fakap" s Mijom Kovačić i Idom Prester koji možete pratiti svakog četvrtka u 18 sati na showbuzz.hr-u!

Mia Kovačić i Ida Prester u novoj epizodi serijala "Fakap" kao gosta dočekuju našeg popularnog komičara i glumca Marija Petrekovića te će pokušati otkriti koje su to najneugodnije situacije koje su mu se u životu dogodile i je li ih uopće bilo.

Pogledaj i ovo showbuzz Tk je najgore prošao? Koji domaći celebrity je doživio najsramotniji životni trenutak? Prisjetili smo se svih urnebesnih priča, konkurencija je stvarno velika!

Suze od smijeha gotovo su im krenule još prije nego su počeli sa snimanjem emisije, Mario ih je pokušao uvjeriti da on zapravo nije imao fakapa u životu, ekipi je priredio i poseban odbor za dobrodošlicu, a čini se da će im otkriti i neke pomalo neobične muške običaje. 

Mia i Ida tako nastavljaju potragu za fakapom godine, o čemu zapravo odlučuje publika koja će tijekom cijele godine moći aktivno lajkati i komentirati fakape na društvenim mrežama portala showbuzz.hr i Nove TV.

Upravo će serijal emisija pod nazivom ''Fakap'', koje će se jednom tjedno emitirati na portalu showbuzz.hr, baviti ovakvim fenomenima, trenutcima gluposti i nespretnosti, onim situacijama kada nam IQ naglo padne iz neobjašnjivih razloga i kada iz nas poteku riječi koje nismo u stanju zaustaviti.

Ne propustite novu epizodu Fakapa, u četvrtak 8. travnja u 18 sati na showbuzz.hr!

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene