Zbog ogromnog interesa gledatelja donosimo vam u cijelosti nastup s kojim je definitivno dokazao da može apsolutno sve!


Sve nastupe iz showa TVOJE LICE ZVUČI POZNATO gledajte na OYO, a najbolje dijelove na službenoj stranici tvojelice.hr.

Pobjednički nastup pogledajte OVDJE.

Kada je fotorulet odlučio da se transformira u ovu zanimljivu pjevačicu i autoricu, Mario je djelovao poprilično zadovoljno.

Vezani članci Lu Jakelić - 10 Njihova kemija zaintrigirala je mnoge, a iza pozornice su se dodatno opustili i pokazali nove pokrete! Mario Petreković Pogledajte što ova genijalna ekipa radi kad se kamere ugase! Pojavio se tu i netko tko ih je potpuno zasjenio...

U popularnom showu 'Tvoje lice zvuči poznato' u Alku Vuicu transformirao se Mario Petreković i izveo pjesmu Laži me.

Dok je publika nastup popratila na nogama uz glasne ovacije, Luka Nižetić je gotovo zanijemio, ali je ipak pronašao dovoljno prisebnosti da Maria proglasi talentom svjetske klase! Zaključak je kako mario jednostavno nije normalan a Mariu je bilo drago da i netko drugi primijeti ono što on zna već godinama. Koketna Malka Tomu je zamolila broj telefona a Gorana komentar.

Baby Dooks pobjednik 9. epizode showa 'Tvoje lice zvuči poznato'

Navojec je oduvijek mislio kako će Mario postati Al Caopne ali nije vjerovao da će ga gledati kao Al – ka Vuicu. Izjavio je kako je Mario Alka kakvu svijet još nije vidio. Ova transformacija proglašena je jednom od top 3 transformacije od prve epizode mega popularnog showa ‘Tvoje lice zvuči poznato’, vjerujemo kako je lako moguće da se i na ostala dva mjesta nalazi upravo Mario.

Sandra Bulokova toliko se zbunila da je na trenutak pomislila kako se na sceni uistinu pojavila prava Alka što je još jedan veliki kompliment Mariu koji je već postao najveća zvijezda u Hrvata!

Video Maria kao Alke pogledajte OVDJE.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook