Priuštio nam je sate nezaboravne zabave i smijeha, a ovo su sve njegove transformacije – Možete li izabrati najbolju? ;)


 

Sve nastupe iz showa TVOJE LICE ZVUČI POZNATO gledajte na OYO, a najbolje dijelove na službenoj stranici tvojelice.hr

Svojim bujnim poprsjem 'navalio' na Severinu - Evo što mu je poručila!

Vezani članci Fabijan Pavao Medvešek Njegove transformacije posebno obožava jedna osoba, a dobro mu ide i na ljubavnom planu: "Ona me vodi kroz moj život" Marina Orsag, Mario Petreković Seve i Boris na pozornici su se zanijeli više nego što smo očekivali, ali kakva je situacija iza kamera? Pogledajte!

Kada je Mario Petreković u pitanju, uvijek očekujemo spektakl. Svojim transformacijama oduševio je publiku i pobijedio u prvoj sezoni showa 'Tvoje lice zvuči poznato'.

U 12 tjedana utjelovio je dvanaest likova pa se tako našao u koži kao Beyonce, Jim Morrison, Tina Turner, Alka Vuica, Dino Dvornik, Ricky Martin, Doris Dragović, Andrea Bocelli, Lionel Richie, Let 3, Maroon 5 i Bruno Mars.

‘Osjećam se sretno,veselo i zmoždeno, a mislim da bih se isto tako i osjećao da nisam pobijedio. Nakon postavljenih enormno visokih standarda sa strane mojih dragih drugova, definitivno mislim da sljedeći kandidati koji dolaze, prethodno budu dobro, dobro i debelo razmislili u što se upuštaju. Smatram da bi u to svakako trebali ići,otvorena srca i uma’, poručio je Mario nakon pobjede.

Njegov cijeli nastup možete pogledati i na službenoj stranici.

 

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook