dramski trener

Oduševio je milijune, a sada se Mario Petreković vraća na male ekrane

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kako najbolje „skinuti“ pokrete, geste te mimikom lica što bolje utjeloviti glazbenu ikonu koju je kandidat dobio na fotoruletu zna Mario.

U prošloj sezoni popularnog showa 'Tvoje lice zvuči poznato' bio je proglašen kraljem transformacija, nazivan 'čudom od djeteta', imitatorom stoljeća.

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat - 3 "Nakupina pozitivne energije!" Naš plesač zablistao je kao najseksi baka na Balkanu: "Ja sam malo kratkovidna, ali izgledaš mi kao lijepa žena ovako!"

Mario Petreković će zahvaljujući izvanrednog umijeća imitacije podučavati osmero natjecatelja showa. U prvoj epizodi koju gledatelji imaju priliku vidjeti već ove nedjelje, Maria ćemo vidjeti i u ulozi gostujućeg člana žirija.

'Brinut ću za natjecatelje sve dok ne dođu na pozornicu. Pokušat ću im dati svoja iskustva koja sam proživio, te kroz pitanja koja ćemo imati naizmjenično, seanse te meditacije i upute kako se što bolje uživjeti u lik i djelo zadane osobe te karaktera kojega putem gljive odabrani kandidat dobiva. Pokušat ću im usahnut da što prije uđu u lik kako bi što manje bili oni',  izjavio je u svom stilu Mario.

Počinje druga sezona 'Tvoje lice zvuči poznato' - Evo i kada!

Kako najbolje „skinuti“ pokrete, geste te mimikom lica što bolje utjeloviti glazbenu ikonu koju je kandidat dobio na fotoruletu zna Mario. Svemu tome će podučavati kandidate i pripremati za nastup zajedno s koreografom Igorom Barberićem koji je svoja znanja pokazao i dokazao i u prvoj sezoni showa.

Dok će Igor i Mario odrađivati s kandidatima dramske i plesne vježbe pred nastup i naučiti ih da iz sebe izvuku najbolje kako bi zasjali na pozornici u punom sjaju, glasovne trenerice Ivana Husar Mlinac te Martina Tomčić pomoći će natjecateljima da što bolje uvježbaju svoje glasnice.

Majstor transformator: Oduševio publiku svim svojim licima!

Uloga dramskog trenera kao da je stvorena za Marija. Gledatelje Nove TV prošle sezone svojim izvanrednim transformacijama oduševljavao je iz emisije u emisiju, pa su tako uživali u njegovim nastupima u kojima se čak četiri puta prerušavao u suprotan spol utjelovivši tako Doris Dragović, Alku Vuicu, a s ovacijama je bio ispraćen s bine transformiran u Beyonce i Tinu Turner.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene