Nakon uspješnih nastupa u showu Tvoje lice zvuči poznato Baby Dooks i Mario Petreković nastavili su sa suradnjom


Baby Dooks glazbeni producent i glazbeni autor, osnovao je glazbeno-vizualno-kreativni koncept YOGHURT u kojem mu pomaze Mario Petreković, a čiji članovi su već i ranije etablirane javne osobe Jana Fabijanić i Bizzo Brigante.

Bujnim poprsjem 'navalio' na Severinu - Evo što mu je poručila!

Vezani članci Mario Petreković i Aleksandra Kramberger Mario Petreković u 49. godini postao ponosni tata: "Stigao nam je najnoviji model budilice!" Slika nije dostupna Mario Petreković i Baby Dooks nastavljaju suradnju kao Asterix i Obelix

Projekt nije samo glazbeni bend već uz autorsku glazbu sadrži kreativnu kostimiranu izvedbu, ples i glumu što su najbolje demonstrirali na promociji spota 23.12. u prepunom Katranu za njihov prvi singl BAKICA.

Mario Petreković pobjednik prve sezone showa 'Tvoje lice zvuči poznato'

Najveće zvijezde promocije bile su bakice iz samog spota, a posebno baka DJ Stanka koja je bila zaduzena za dobru atmosferu na plesnom podiju u klubu, a bila je i zadužena za rezanje torte s motivima iz samog spota.

Za urnebesno smiješne kostime bila je zadužena Tina Pavlović, a haljinu Jane Fabijanić dizajnirao je Ivica Skoko, make up su radile Bianka Žugelj i Ivana Bilandžija Billy, plesnu koreografiju Vesna Vrandeš, a frizure Katica Topčić.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook