Mario Mandžukić trenutno odmara u rodnoj Hrvatskoj.

Galerija


Već smo pisali o ljetnim avanturama naših nogometnih reprezentativaca, a sada se još jedan nogometni as pohvalio u kakvim ljepotama uživa ovog srpnja. 

Vezani članci Koronavirus, ilustracija - 1 Otvara se punkt za masovno cijepljenje građana u Zagrebu: "U drugoj fazi zainteresirano je 85 tisuća ljudi" Koronavirus, ilustracija - 7 Stožer: U Hrvatskoj 260 novozaraženih koronavirusom, preminulo devet ljudi

Mario Mandžukić već je svoje fanove počastio s nekoliko fotografija ljetnog odmora na našoj obali, no njegova najnovija objava izazvala je apsolutno oduševljenje. Mario je naime na svom Instagramu objavio video stjenovitih i potpuno pustih plaža na kojima uživa, a pogled iz zraka otkrio je kristalno plavo more. 

Mnogi su Mandžukićevi obožavatelji i pratitelji komentirali kako bi zbog ovakvih videa trebao dobiti honorar od Hrvatske turističke zajednice zbog promoviranja naše obale, a neki su mu poručili i kako bi bio "odličan ministar turizma". U samo 4 sata oko 90.000 ljudi pregledalo je prekrasan video. 

"Riječ tjedna: Opuštanje", napisao je hrvatski reprezentativac uz svoj video koji je očito snimljen dronom. 

Osim fanova post su komentirali i nogometaševi kolege pa mu je bosanski reprezentativac Miralem Pjanić poručio da je "kupio more. Nitko ti ne smeta vidim"

Prije nekoliko dana postalo je jasno iz Mandžinih objava kako je otkrio SUP te se na njemu zabavlja i otkriva čari Jadrana. 

"Svako ljeto nađem još jedan razlog za voljeti moju predivnu domovinu", napisao je. 

Došlo vrijeme da se momci žene: Još jedan glumac iz serije "Na granici" stao pred oltar!