Emotivni doček

Filipa Hrgovića pri povratku kući uvijek prva dočeka nestvarno lijepa supruga Marinela

Filip Hrgović i Marinela Čaja (Foto: Instagram) Filip Hrgović i Marinela Čaja (Foto: Instagram) Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Filip Hrgović i Marinela Čaja (Foto: Instagram) +0 Filip Hrgović i Marinela Čaja (Foto: Instagram) Galerija

Filip Hrgović i Marinela Ćaja u skladnoj su višegodišnjoj vezi koju su u lipnju okrunili brakom.

Boksač Filip Hrgović na Instagramu je još jednom pokazao svoju nježniju stranu.

Pogledaj i ovo Filip Hrgović i Marinela Čaja (Foto: Instagram) Srećom, nije dobio batine Filip Hrgović samo tjedan dana nakon meča oženit će se prelijepom djevojkom Marinelom

Domaći boksač tamo je podijelio nekoliko fotografija dolaska u Zagreb nakon nokauta najboljeg teškaškog Meksikanca Marija Herediju u meksičkom Hermosillu.

Filip je tamo obranio pojas internacionalnog prvaka po WBC verziji, no jedva je čekao povratak kući gdje su ga dočekali njegovi najmiliji, a među njima i novopečena supruga Marinela Ćaja.

"Moji anđeli, motivacija i inspiracija. Nakon dugo vremena vratio sam se kući. Osjećam se odlično jer sam ponovno s obitelji", poručio je Filip pored nekoliko fotografija, a prelijepa Mirela nije skrivala koliko joj je drago da se njezin suprug vratio kući nakon devete uzastopne pobjede.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Filip Hrgovic (@filip_hrgovic) on

Podsjetimo, Filip i Marinela u vezi su više od 6 godina, a zaručili su se u listopadu 2018. godine. Par se zapravo poznaje još iz djetinjstva jer su odrasli u istoj četvrti u Sesvetama, prvo su se neko vrijeme dopisivali, a zatim počeli i izlaziti.

Par se početkom lipnja vjenčao u župi Svih svetih u Sesvetama, a slavlje je organizirano na ekskluzivnom imanju Luna u Kupinečkom Kraljevcu.

Marinela studira ekonomiju, radi, a i profesionlno trenira odbojku u jednom drugoligaškom zagrebačkom klubu pa su joj odricanja radi sporta itekako poznata. Kako su oboje samozatajni, detalji o njihovoj vezi nisu poznati javnosti, a par tu i tamo podijeli fotografije zajedničkih trenutaka na društvenim mrežama.

Ipak, ono što nipošto ne skrivaju jest koliko se vole i koliko su jedno drugome podrška, što su još jednom dokazali osmijesima, poljupcima i zagrljajima u zračnoj luci.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perić i Igor Bubnjić (Foto: Instagram) Jelena Perić (Foto: Instagram) Jelena Perić (Foto: Instagram) Jelena Perić (Foto: Instagram) +5 Jelena Perić (Foto: Instagram) Celebrity "Hrvatska Kim Kardashian" čeka prvo dijete sa splitskim nogometašem Igorom Bubnjićem

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene