bitka za zdravlje

Poznata hitmejkerica hitno operirana! Više od godinu dana sumnjala je na najgore

Goran Bregović, Severina, Marina Tucaković (FOTO: Pixell) Goran Bregović, Severina, Marina Tucaković (FOTO: Pixell) 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Marina Tucaković (FOTO: Instagram) Marina Tucaković (FOTO: Pixell) Marina Tucaković (FOTO: Instagram) +0 Goran Bregović, Severina, Marina Tucaković (FOTO: Pixell) Galerija

Marina Tucaković hitno je operirana. Više od godinu dana sumnjala je na karcinom. Njezine su se sumnje, nažalost, obistinile.

Jedna od najpoznatijih hitmejkerica na ovim područjima posljednjih dana vodi opaku bitku za život. Već se neko vrijeme liječi na beogradskom Institutu za onkologiju, a ovih je dana podvrgnuta i operaciji.

Pogledaj i ovo showbuzz Posebno značenje Na posljednjem počivalištu Marine Tucaković stoji poseban detalj koji skriva emotivnu priču

Vijest o njezinom teškom stanju proširila se regijom poput munje, a sada je i otkriveno od čega boluje autorica koja je hitove pisala za Severinu, Olivera, Mišu, Magazin i mnoge druge. Marini je naime dijagnosticiran ozbiljan karcinom na lijevoj dojci, a da je situacija izuzetno ozbiljna govori i činjenica da je operirana ubrzo nakon što joj je otkrivena bolest.

Marina Tucaković (FOTO: Pixell) Marina Tucaković (FOTO: Pixell)

Izvor blizak hitmejkerici izjavio je za srpski Telegraf da Marina već više od godinu dana sumnja na tumorske promjene, no unatoč sumnjama liječnicima se nije obratila sve do nedavno. U posljednje vrijeme drastično je izgubila na kilaži što ju je očito natjeralo da potraži pomoć koja će joj, nadaju se svi, pomoći da se savlada tešku bolest koja ju je zadesila.

Marinine hitove, osim već spomenutih izvođača, pjevali su i grupa Zana, Zdravko Čolić, Zlatko Pejaković, Dalibor Brun, Lepa Brena, Neda ukraden i brojni drugi.

Goran Bregović, Severina, Marina Tucaković (FOTO: Pixell) Goran Bregović, Severina, Marina Tucaković (FOTO: Pixell)
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene