Marina Tucaković hitno je operirana. Više od godinu dana sumnjala je na karcinom. Njezine su se sumnje, nažalost, obistinile.

Galerija


Jedna od najpoznatijih hitmejkerica na ovim područjima posljednjih dana vodi opaku bitku za život. Već se neko vrijeme liječi na beogradskom Institutu za onkologiju, a ovih je dana podvrgnuta i operaciji.

Vezani članci Marina Tucaković Život Marine Tucaković obilježila je tragedija od koje se nikad nije oporavila, a malo tko zna da je svoj veliki hit posvetila upravo tome Marina Tucaković Marina Tucaković preminula u 68. godini: Autorica nekih od najvećih domaćih hitova izgubila je bitku s teškom bolesti

Vijest o njezinom teškom stanju proširila se regijom poput munje, a sada je i otkriveno od čega boluje autorica koja je hitove pisala za Severinu, Olivera, Mišu, Magazin i mnoge druge. Marini je naime dijagnosticiran ozbiljan karcinom na lijevoj dojci, a da je situacija izuzetno ozbiljna govori i činjenica da je operirana ubrzo nakon što joj je otkrivena bolest.

Goran Bregović, Severina, Marina Tucaković (FOTO: Pixell)
Marina Tucaković (FOTO: Pixell)

Izvor blizak hitmejkerici izjavio je za srpski Telegraf da Marina već više od godinu dana sumnja na tumorske promjene, no unatoč sumnjama liječnicima se nije obratila sve do nedavno. U posljednje vrijeme drastično je izgubila na kilaži što ju je očito natjeralo da potraži pomoć koja će joj, nadaju se svi, pomoći da se savlada tešku bolest koja ju je zadesila.

Marinine hitove, osim već spomenutih izvođača, pjevali su i grupa Zana, Zdravko Čolić, Zlatko Pejaković, Dalibor Brun, Lepa Brena, Neda ukraden i brojni drugi.

Goran Bregović, Severina, Marina Tucaković (FOTO: Pixell)
Goran Bregović, Severina, Marina Tucaković (FOTO: Pixell)