Marina Tomašević Paljevec (59) bavi se glazbom i slikanjem, a kaže da joj je ulazak u show "Farma" došao u sjajnom trenutku.

Galerija


Glazbenica i slikarica Marina Tomašević Paljevec (59) jedna je od natjecateljica nove sezone "Farme", a ističe kako je jedan od razloga njezina odlaska u show želja za učenjem i stjecanje novog iskustva.

Vezani članci Silvio Krstanović - 1 Trener kojeg gledamo u Farmi nedavno je prekinuo dugu vezu: ''Radio sam greške kojih sam bio svjestan'' Tomislav Pavlović On je otac petero djece i profesionalni kuhar, a otkrio nam je razlog svog dolaska u Farmu: ''Bijeg od civilizacije dobro dođe''

"To je upravo vođenje farme, posljednjih godinu dana intenzivno razmišljam i razgovaram o pokretanju svoje farme s obitelji jer sam sigurna da je i naša budućnost povratak prirodi. Ovo će mi biti izvrsna edukacija! Ništa nije slučajno, pa ni poziv Nove TV za sudjelovanje na Farmi. Veselim se upoznavanju s domaćim životinjama i novom iskustvu", ispričala nam je Marina u intervjuu.

Smatra kako su joj prednosti godine iskustva koje donose dozu sigurnosti i mudrosti. "Jedva čekam vidjeti što će se u meni, u mojoj duši događati u izolaciji i bez tehnologije! Mislim da sam dobila izvrsnu priliku za osobni rast", smatra Marina, koja nema problema s ljudima te prihvaća svačiju osobnost. Priznala je i što je najteže u njezinu poslu, to jest glazbenoj industriji.

"U mom poslu meni je najteže bilo opstati u sustavu u kojem vladaju čudna i nelogična pravila, gdje vaša vrijednost nije toliko bitna, već kome pripadate i koliko ste spremni prodati svoju dušu... Opstati i biti u takvom sustavu doista je teško", iskrena je Marina, koja osim glazbe obožava i likovnu umjetnost.

"Apsolutni mir nalazim u slikanju, a osobito slikanju tehnikom vinorel, crtanje kistom s crnim vinom. Izrazito teška i vrlo rijetka tehnika crtanja, zato mi je i posebno izazovna. Zahvaljujući svom talentu dobila sam i zvanje slikarice od HDLU-a", priča nam Marina te dodaje kako joj ni na kraj pameti nije pronaći ljubav na "Farmi". Kaže da ljubav i ne traži, već je u show odlučila ući iz drugih razloga.

Marina je razvedena, a ispričala je kako je puno toga presudilo njezinu braku. Kaže kako je njezina kći bila jako protiv toga da ide na "Farmu". "Poznavajući mene, možda se malo boji kako ću prihvatiti osudu javnosti. Međutim, osobno nemam problema s tim, kod mene je uvijek sve bilo transparentno, nemam što skrivati. Iskrenost je nit vodilja mog življenja, a hejtera je uvijek bilo i bit će ih. Mene ne diraju, shvatila sam zašto ljudi imaju potrebu suditi i vrijeđati. I na kraju, u prvi tren mi je pala i jedna zanimljiva teza: Što ljudima prolazi kroz glavu kada znaju da imaju još malo života? Tada se znaju duboko kajati, zašto nisu bili malo hrabriji", ispričala nam je ova zanimljiva glazbenica.

Nakon prerane smrti Tomislava Ivčića Marina je glazbenu karijeru nastavila uz Rajka Dujmića i druge priznate tekstopisce poput Nenada Ninčevića i Alke Vuice. Mnogo toga bi kaže u karijeri mijenjala, no neke odluke i danas bi bile iste. Menadžer Boris Šuput nagovarao ju je da promijeni ime.

"Htio je da se zovem Marina Moris, a ja sam rekla, zamisli mog oca, koji je toliko ponosan na to prezime. Ne želim se tako zvati. Možda sam radila greške, možda bi sve bilo puno brže, međutim karakterno i danas sam još bolja u tome i kažem da čovjek ne smije lagati", otkrila nam je Marina u jednom intervjuu.

 

Njezin Instagram vrvi atraktivnim fotografijama: Gledamo je u novoj ''Farmi'', a svi je već dobro znaju od ranije