Kako se vama čini?

Proglasili je jednim od najvećih iznenađenja showa "Tvoje lice zvuči poznato", fanovi joj poručili da više pokazuje noge

Marina Orsag - 2 Marina Orsag - 2 Screenshot/Nova TV 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Marina Orsag - 3 TLZP: Marina Orsag kao Cher Marina Orsag - 4 Marina Orsag - 2 Marina Orsag - 5 TLZP: Marina Orsag kao ABBA Marina Orsag +0 Marina Orsag - 6 Galerija

Marina Orsag svojim transformacijama u showu "Tvoje lice zvuči poznato" oduševljava žiri ali i publiku pred malim ekranima.

Komičarka Marina Orsag pokazala se kao jedno od najvećih iznenađenja nove sezone showa "Tvoje lice zvuči poznato", naročito nakon transformacije u pjevačku divu Cher za što je od žirija dobila same pohvale kao i dosta dobre ocjene.

Pogledaj i ovo Antonia Dora Pleško Geni su to! Antonia Dora Pleško pokazala neprežaljenog oca i svoju lijepu majku, usporedili je s jednom od najljepših žena svijeta!

Marina uživa u svojim preobrazbama, a da je tako možemo vidjeti i na njezinom profilu na Instagramu, gdje je između ostalog objavila i video s Lu Jakelić koju smo gledali transformiranu doktora Albana.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marina Orsag (@marinaorsag) on

S transformacijom u Cher bila je zadovoljna i Marina koja je i samu sebe uspjela iznenaditi.

"Vjerujete li da sam ja ovo učinila? Niti ja, hvala svima", napisala je uz jednu od objava, a obožavatelji su zaključili kako bi češće trebala pokazivati noge u kratkim suknjama i haljinicama.

U cijeloj priči i na pozornici Marini zasigurno pomaže to što je odradila više od tri i pol tisuće nastupa pred ljudima, između ostalog u svom zagrebačkom klubu "Studiju smijeha" ali ipak Marina priznaje da je ovo potpuno drugačiji format od svega što je dosad radila i da je trema prisutna, što se zasad doista nije moglo primijetiti.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Chrissy Teigen (Foto: Profimedia) Chrissy Teigen (Foto: Instagram) +0 Chrissy Teigen (Foto: Profimedia) Celebrity Poznata je po golišavim izdanjima, no za druženje s obitelji se pokrila, a evo i kako izgleda bez šminke

Apsolutni šok! Hrabra Lu Jakelić nije očekivala ovakav izazov 😱| Backstage s Miom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene