Hrvatice ludile za njim

Sjećate se ovog ljepotana? Poznato lice na bini plijenilo pažnju dok je ona glumila Cher

Diego Siqueira (Foto: Instagram) Diego Siqueira (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Marina Orsag - 1 Marina Orsag - 5 Marina Orsag - 4 Marina Orsag - 2 Marina Orsag - 3 Marina Orsag - 6 TLZP: Marina Orsag kao ABBA Diego Siqueira (Foto: Instagram) Diego Siqueira (Foto: Instagram) +0 Diego Siqueira (Foto: Instagram) Galerija

Marina Orsag u drugoj emisiji showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' transformirala se u Cher.

Marina Orsag za drugu emisiju showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' dobila je zadatak ''skinuti'' Cher.

Pogledaj i ovo Minea A mislila je da se zeznula Slatka krađa našoj je pjevačici ispunila davni san, a evo zašto joj je Minea rekla da je pravi zlatni paket!

''Meni je to bilo fantastično, ti si meni otkriće sezone. Lijepo konkuriraš glumcima, pjevačima, toliko vješto to radiš'', zadovoljna je njezinom izvedbom bila Nives. 

''Imali smo Cher i na tome ti čestitam'', kratko je zaključio Goran, dok joj je Igor rekao da stvarno lijepo pjeva. 

''Razmisli da uz posao komedije radiš i na pjevanju, jako si bila zabavna'', rekao joj 

Indira joj je preporučila promjenu imidža. 

''Nema naočala, samo haljine i štikle nosiš ubuduće. Ove prekrasne noge moraš pokazivati. Ja sam na momente zažmirila i čula sam Cher, to je žena koja traje i koja je za sva vremena'', zaključila je Indira. 

A zanimljivo je na pozornici tijekom Marininog showa bilo vidjeti i jedno poznato lice. Riječ je o Diegu Siqueiri, plesaču koji se proslavio pojavljivanjem u showu ''Supertalent''. 

Prije 10 godina stigao je iz Brazila, gdje je živio u siromaštvu, pa se preselio u Hrvatsku. Ovdje je ostao i bavi se plesom.

"Ja vodim grupe, vodim satove, radionice. Imam toliko puno planova. Želim raditi veći plesni show i pokupiti plesače da svi mi radimo zajedno", rekao je u jednom intervjuu za IN magazin. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Indira Levak Celebrity Vatreno izdanje Indire Levak: Istaknula bujni dekolte s kojeg je teško skinuti pogled

Apsolutni šok! Hrabra Lu Jakelić nije očekivala ovakav izazov 😱| Backstage s Miom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene