Za smijanje i plakanje

Nives Celzijus nešto je opako izbacilo iz takta: ''Daj makni to, molim te, stvarno je gnjusno''

Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 2 Nova TV 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Marina Orsag i Mario Petreković Marina Orsag i Mario Petreković Marina Orsag i Siniša Ružić Marina Orsag Marina Orsag i Mario Petreković TLZP: Marina Orsag i Mario Petreković kao Boris Novković i Severina Marina Orsag - 1 Marina Orsag - 2 Marina Orsag - 3 Marina Orsag - 4 +7 Marina Orsag - 5 Galerija

Nastup Marine Orsag i Marija Petrekovića u devetoj emisiji showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' trenutačno je deveti najgledaniji video na YouTubeu u Hrvatskoj, a evo kako ga je komentirala članica žirija Nives Celzijus.

Transformacija u senzualnu Severinu, nakon što ju je utjelovila Lu Jakelić, i prošle je nedjelje bila pun pogodak, ovoga puta za natjecateljicu showa Marinu Orsag i gosta iznenađenja, pobjednika prve sezone showa Maria Petrekovića.

Pogledaj i ovo Ivana Husar Mlinac, TLZP završila i na televiziji! Bivšu Divasicu kamere ulovile u urnebesnom trenutku, a sve zbog zapečenog graha: "Sad se svi smiju i snimaju me..."

Njih dvoje na pozornici su izveli duet Borisa Novkovića i Severine ''Tko je kriv'', a taj video nastup Marine i Marija trenutačno je deveti najgledaniji video na YouTubeu u Hrvatskoj. Severinu je imitirao Mario, koji ni nakon nastupa nije izašao iz ''uloge'', pa je tako sa žirijem cijelo vrijeme komunicirao imitirajući Severinu.

Evo kako je žiri sve vidio.

''Ja ne znam tko je kriv za ovaj fantastičan spoj. Mario je bio i ostao najbolji showman na svijetu. Nastup je strastven i emotivan, ovako goli, bosi, nevini. O, bože, ja sam ih vidjela i gole! Ne, ne, kao ogoljene duše, dirnuli ste me u dušu, i pokazali ste nam što je to prava ljubav i čežnja'', zaključila je Indira, a evo kako je Nives doživjela njihovo milovanje. 

''Za početak makni ovaj nokat s haljine, fakat je gnjusno. Marina, kakva si ti sretnica! Ovo je bilo bajkovito, romantično, strastveno, kemija me u više momenata navodila na plač, iskreno sam plakala od smijeha'', rekla je. 

''Jako pamtljiv nastup i pamtit ću ga dugo'', priznao je Mešin, a Navojec je zaključio da komentar na ovaj nastup uopće nije potreban. 

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene