Za svaku pohvalu!

Naša komičarka i glumac udružili snage i bez razmišljanja pomogli ljudima u nevolji

Marina Orsag - 2 Marina Orsag - 2 Screenshot/Nova TV 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Marina Orsag - 2 Marina Orsag - 3 TLZP: Marina Orsag kao ABBA Marina Orsag Marina Orsag Marina Orsag (FOTO: PR) Dado Čosić (FOTO: Pixsell) +0 Dado Čosić (FOTO: Pixsell) Galerija

Marina Orsag i Dado Ćosić pokazali su veliko srce i pomogli ljudima koji su se našli u teškoj situaciji zbog koronavirusa.

Komičarka i natjecateljica showa Tvoje lice zvuči poznato Marina Orsag odlučila je uzeti stvar u svoje ruke i zajedno s glumcem Dadom Ćosićem pomoći svim ljudima koji su nedavno zapeli na granici Hrvatske i Slovenije zbog koronavirusa.

Pogledaj i ovo showbuzz u samoizolaciji je Princ Charles ponovno pozitivan na koronavirus, vijest je potvrdio samo dan nakon što je organizirao druženje od 350 ljudi

Naime, nakon što je prije nekoliko dana saznala kako ljudi satima čekaju bez hrane i vode, Marina se odlučila aktivirati i na neki im način pomoći, bez imalo čekanja.

Marina je tako nakon dojave prijateljice i videa koji joj je bio proslijeđen kupila svojim novcima potrebne namirnice i vodu te se dogovorila s Dadom da će on to sve odvesti na granicu.

"Pa što bi bilo da se svatko od nas nađe u takvoj situaciji i da nitko ne reagira? A i taman mi se desila lijepa stvar u životu, upala sam u TLZP i odlučila vratiti kolektivnoj svijesti tu energiju. Mene nije oštetilo jer je novac fluktuirajuća stvar, a drugima je pomoglo. Također, nekako me, s obzirom na ono što sam vidjela u videu, bilo strah da bi situacija mogla eskalirati u nešto gore", izjavila je za Gloriju, a nadamo se da će njezin primjer biti motivacija i drugima da pruže pomoć onima kojima je to najpotrebnije.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Monika Kravić (Foto: John Pavlish) Celebrity Monika Kravić prvi put od razvoda s Mamićem snimljena u društvu novog dečka, par prošetao praznim zagrebačkim ulicama

Trenutak istine! 😲😱 Ma je li to moguće? | Backstage s Miom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene