Marina Abramovič navodno je pomogla Lady Gagi da se skine s teških droga.

Galerija


Američka pjevačica i glumica Lady Gaga u nekoliko je navrata javno progovorila o vlastitim problemima koji su se ticali ovisnosti i konzumiranja teških droga, a iz kojih ju je navodno spasila umjetnica srpskog podrijetla Marina Abramovič, piše Blic.

Vezani članci Caroline Best pobijedila je ovisnost o drogi (Foto: West Midlands Police) - 2 Prije samo godinu izgledala je ovako, a danas živi novi život: Uz pomoć policajca pobijedila ovisnost Demi Lovato (Foto: Profimedia) Turoban život slavne slatkice koja je od Disney zvijezde došla do klinika za odvikavanje od kokaina

Naime, dvije su umjetnice surađivale 2013. godine nakon čega su ostale u prijateljskim odnosima, a Marinin brat tvrdi da je upravo ona zaslužna za Gagino odvikavanje i izlazak iz pakla droge.

"Marina je vodila Lady Gagu u neku kuću u New Jerseyju. Tamo borave ljudi koji se skidaju s opijata, koliko sam ja upućen. Znam da to liječenje čudno i da oni trče goli kroz neku travu. Međutim, pomoglo je i Lady Gaga se skinula s droge uz Marininu pomoć", izjavio je Velimir Abramović za Blic.

Gaga je o ovisničkoj prošlosti progovorila u biografiji "Everyone Loves You When You Are Dead" objavljenoj ranije ove godine, u kojoj je dala rijedak uvid u svoj život prije nego što je postala slavna te otvoreno progovara o ovisničkoj prošlosti.

U jednom dijelu knjige koju je napisao Neil Strauss, Gaga kaže kako je ponekad preplaši kada razmišlja o tome kako je ležala u svom stanu u New Yorku okružena bubama i žoharima te zrcalima i kokainom posvuda, bez interesa da radi išta osim da stvara glazbu i drogira se.

Gaga, pravog imena Stefani Joanne Angelina Germanotta, kaže da je eksperimentirala s drogom u umjetničke svrhe, inspirirana Davidom Bowiejem i Mickom Jaggerom.

"Nisam imala loše djetinjstvo. Sve stvari kroz koje sam prošla bile su dio moje vlastite potrage za umjetničkim putovanjem da se zaj**em kao (Andy) Warhol i Bowie i Mick", piše u knjizi.