Golupčići!

Marin Miletić zaplesao na ulici s našom lijepom glumicom, više ne skrivaju koliko su zaljubljeni!

Marin Miletić i Kristina Krepela Marin Miletić i Kristina Krepela Marko Lukunić/Pixsell 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Marin Miletić i Kristina Krepela Marin Miletić i Kristina Krepela Kristina Krepela i Marin Miletić - 1 Kristina Krepela i Marin Miletić - 2 Kristina Krepela i Marin Miletić - 3 Kristina Krepela i Marin Miletić - 4 Kristina Krepela i Marin Miletić - 5 Kristina Krepela i Marin Miletić - 6 Kristina Krepela i Marin Miletić - 7 Kristina Krepela i Marin Miletić - 8 +14 Kristina Krepela Galerija

Marin Miletić i Kristina Krepela neko su vrijeme skrivali svoju vezu od javnosti, no sada su podijelili video u kojem plešu nasred ulice i izgledaju zaljubljeno preko ušiju.

Saborski zastupnik Marin Miletić i glumica Kristina Krepela više ne skrivaju da su zaljubljeni.

Pogledaj i ovo Marin Miletić i Kristina Krepela - 1 "Ajme, ljudi, vi ste ludi" Naš saborski zastupnik i glumica novu su godinu započeli prvim kupanjem: "Vjerujem da će dobro i ljubav pobijediti"

Nakon što su vezu potvrdili zajedničkim dolaskom na jedan događaj u Zagrebu u lipnju ove godine, sada su je "ozakonili" i na društvenim mrežama.

Oboje su u svojim pričama na Instagramu podijelili video u kojem nasmijani plešu nasred ulice, uz koji su stavili i zaljubljene smajliće, a Kristini se prilikom vrćenja podignula i suknja. Prizore zaljubljenog para pogledajte u galeriji.

Inače, glasine o Kristini i Marinu počele su kružiti prije nekoliko mjeseci i dugo su tajili da su u vezi.

Glumica nikada nije voljela govoriti o svojem ljubavnom životu, no poznato je da je 2018. godine prekinula vezu sa snimateljem Goranom Legovićem, s kojim je bila 15 godina.

Marin je rujnu prošle godine ostao bez supruge Danijele nakon što je ona, nažalost, izgubila borbu s teškom bolešću.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Tomčić i suprug Martina Tomčić i suprug Martina Tomčić i suprug Martina Tomčić, Mark Bagarić +2 Janko Popović Volarić i Martina Tomčić Zanimljivosti Pogledajte kako izgleda suprug Martine Tomčić, u braku su skoro 20 godina, no nemamo ga često priliku vidjeti!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Manuela Stanić - 13 Manuela Stanić - 4 Manuela Stanić - 1 Manuela Stanić - 2 +22 Manuela Stanić - 3 Celebrity Najzgodnijem muškarcu na svijetu za oko zapela baš Hrvatica, otkrio ga zapis na društvenoj mreži

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene