Reper Marin Ivanović Stoka nakon burnog životnog perioda pronašao je svoju novu sreću u ljubavi.

Galerija


Buran život za njega je prošlost. Marin Ivanović Stoka nakon izlaska iz komune spas je pronašao u vjeri. Bog mu je, kako kaže, glavna inspiracija za stihove kojima mlade nastoji podučavati o štetnim posljedicama droge. No u proteklo vrijeme inspiraciju Marin dobiva i od nove djevojke. Nekadašnji zločesti dečko hip-hopa ponovno ljubi, a to je i sam potvrdio.

Vezani članci Marija Husar otvorila atelje (FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL) Najteži, ali najljepši "posao": Nakon nekoliko godina šutnje Marija Husar Rimac progovorila o sinu Mateo Kovačić, Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Domaći parovi koje je spojila ljubav prema vjeri: Upoznali se u crkvi ili na duhovnoj obnovi

"Sve ide u željenom smjeru. Smatram da Bog vrati stostruko ako radiš dobro. Vidim to svaki dan, u zdravlju mojih roditelja i mene, a i u svojoj predivnoj curi. Ona je prekrasna, puno se smijemo, idemo zajedno na vjeronauk. Skupa smo već pola godine, lijepo nam je, imamo zreli, lijepi odnos. Ona je vrlo konkretna žena koja ne dopušta propuste, i to me veseli jer me malo podsjeća na komunu", otkrio je Marin za Story.

O novoj djevojci nije htio otkriti previše detalja jer se ona ne želi eksponirati. Ipak, ne krije koliko je sretan. "Velika mi je potpora i velika kritičarka, vjerujem joj i odlično se nadopunjujemo", izjavio je Stoka koji će nadolazeće blagdane provesti upravo u društvu obitelji, ali i nove djevojke.