bivša TV voditeljica

Zbog njega je napustila Ameriku! Otkriveno tko je ljepotica koja je zavela Stoku

Jasna Saletović, Marin Ivanović Stoka (FOTO: Facebook) Jasna Saletović, Marin Ivanović Stoka (FOTO: Facebook) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Jasna Saletović, Marin Ivanović Stoka (FOTO: Facebook) +0 Marin Ivanović Stoka (FOTO: Pixsell) Galerija

Marin Ivanović Stoka ne krije da je ispunjen na privatnom planu. Njegovo srce prije više od pola godine osvojila je Jasna Saletović.

Više od pola godine Marin Ivanović Stoka uživa u novoj ljubavi. Da je njegovo srce zauzeto priznao je početkom mjeseca, a svoju djevojku konačno je odlučio i pokazati javnosti. Riječ je o Jasni Saletović, nekadašnjoj TV voditeljici jedne sportske emisije.

Pogledaj i ovo Marin Ivanovic Stoka (Foto: Instagram) Kakav prizor! Ponosni Stoka pohvalio se isklesanim tijelom svoje supruge: "Brijem da je jača od tebe"

Nakon što je pobjegla s malih ekrana Jasnu je život odveo u Ameriku u kojoj je provela pet godina. Prije sedam mjeseci vratila se u Hrvatsku i započela vezu s reperom, a upravo zbog ljubavi odlučila je ostati u svojoj domovini, piše Story.

Iako detalje svoje romanse par nastoji sačuvati za sebe, kada je riječ o komplimentima na račun nove djevojke Marin postaje puno otvoreniji. "Ona je prekrasna, puno se smijemo, idemo zajedno na vjeronauk. Lijepo nam je, imamo zreli, lijepi odnos. Ona je vrlo konkretna žena koja ne dopušta propuste i to me veseli", izjavio je Stoka koji je nakon četvrtog izlaska iz komune spas pronašao u vjeri, ali i u ljubavi. "Sve ide u željenom smjeru. Smatram da Bog vrati stostruko ako radiš dobro", zaključuje reper.

Jasna Saletović, Marin Ivanović Stoka (FOTO: Facebook) Jasna Saletović, Marin Ivanović Stoka (FOTO: Facebook)
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene