Čekaju drugo dijete!

U obitelj Marina Čilića stiže prinova, maleni Baldo uskoro će dobiti društvo: "Točno smo na pola puta"

Marin i Kristina Čilić Marin i Kristina Čilić DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Marin i Kristina Čilić Galerija

Marin Čilić i njegova lijepa supruga Kristina čekaju drugo dijete, za nekoliko mjeseci na svijet bi trebao stići njihov drugi sin.

Naš uspješni tenisač Marin Čilić i njegova supruga Kristina čekaju drugo dijete, a vijest da će njihov prvorođenac Baldo uskoro dobiti mlađeg brata potvrdili su za magazin Gloria.

Pogledaj i ovo Marin i Kristina Čilić Obiteljska idila Marin Čilić zabilježio posebne trenutke sa suprugom i sinovima pa raznježio sve redom: "Najdraže uspomene ovog ljeta"

"Točno smo na pola puta, zasad je sve u najboljem redu i nadamo se da će tako i ostati. Opet očekujemo dječaka koji je jednako aktivan u trbuhu kao što je bio i Baldo. O imenu nismo još ni razmišljali, no već znamo da će ga nakon Balda biti teško odabrati", izjavila je Kristina, koja se kao trudnica dobro osjeća.

Kristina je otkrila i da je Baldo živahni dječak uz kojeg gotovo nikad nema odmora, ali već se na to navikla. 

"Problem je jedino što i noći provodi u veselom ritmu, tako da rijetko uhvatimo predah. U akciji smo od 0 do 24. Ima dana kad taj dupli program zna biti naporan, posebno ako je Marin na turniru, ali ne žalimo se jer stvarno uživamo zajedno. Čovjek se na sve navikne, pa tako i na malo sna", zaključila je. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marin Čilić (@marincilic)

Kristina i Marin upoznali su se 2008. godine na Davis Cupu u Dubrovniku, na kojem je ona radila kao hostesa. Osam godina kasnije par se zaručio, a 2018. godine i vjenčao. Kao kruna njihove ljubavi na svijet je prije godinu dana stigao sin Baldo, koji se sad veseli mlađem bratu. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Milana Vlaović Kovaček (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Zanimljivosti Ljubavni brodolomi Ćirinih sinova: Samo trojica nisu okončala svoje brakove, a jedan se među Vatrenima posebno ističe

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Tara, spot (Foto: Dnevnik.hr) Tara Šušelj (FOTO: Petar Krajačić Vilović) Majda Šušelj Tara (Foto: Screenshot) +0 Majda Šušelj Tara (Foto: Screenshot) Nekad i sad S grupom Karma stigla je do Kine pa se povukla na vrhuncu slave, a evo kako danas izgleda i čime se bavi lijepa Tara

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene