Marin Čilić i njegova lijepa supruga Kristina čekaju drugo dijete, za nekoliko mjeseci na svijet bi trebao stići njihov drugi sin.

Galerija


Naš uspješni tenisač Marin Čilić i njegova supruga Kristina čekaju drugo dijete, a vijest da će njihov prvorođenac Baldo uskoro dobiti mlađeg brata potvrdili su za magazin Gloria.

Vezani članci Žanamari Perčić - 1 Koje poznate Hrvatice u vitrini imaju po diplomu ili dvije, a često su na listama najljepših žena? Marin i Kristina Čilić (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL) Marin Čilić i supruga Kristina fotografirali su se u šetnji Dubrovnikom, u pomoć im uskočila i konobarica

"Točno smo na pola puta, zasad je sve u najboljem redu i nadamo se da će tako i ostati. Opet očekujemo dječaka koji je jednako aktivan u trbuhu kao što je bio i Baldo. O imenu nismo još ni razmišljali, no već znamo da će ga nakon Balda biti teško odabrati", izjavila je Kristina, koja se kao trudnica dobro osjeća.

Kristina je otkrila i da je Baldo živahni dječak uz kojeg gotovo nikad nema odmora, ali već se na to navikla. 

"Problem je jedino što i noći provodi u veselom ritmu, tako da rijetko uhvatimo predah. U akciji smo od 0 do 24. Ima dana kad taj dupli program zna biti naporan, posebno ako je Marin na turniru, ali ne žalimo se jer stvarno uživamo zajedno. Čovjek se na sve navikne, pa tako i na malo sna", zaključila je. 

Kristina i Marin upoznali su se 2008. godine na Davis Cupu u Dubrovniku, na kojem je ona radila kao hostesa. Osam godina kasnije par se zaručio, a 2018. godine i vjenčao. Kao kruna njihove ljubavi na svijet je prije godinu dana stigao sin Baldo, koji se sad veseli mlađem bratu. 

Ljubavni brodolomi Ćirinih sinova: Samo trojica nisu okončala svoje brakove, a jedan se među Vatrenima posebno ističe

S grupom Karma stigla je do Kine pa se povukla na vrhuncu slave, a evo kako danas izgleda i čime se bavi lijepa Tara