Predivan par!

Marin Čilić sa suprugom pozirao na istom mjestu kao prije 10 godina i pokazao kako su tada izgledali

Marin Čilić i Kristina Milković (Foto: Instagram) Marin Čilić i Kristina Milković (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Marin Čilić i Kristina Milković (Foto: Instagram) Marin Čilić i Kristina Milković (Foto: Instagram) Marin Čilić (Foto: Instagram) Marin Čilić i Kristina Milković (Foto: Instagram) Marin Čilić i Kristina Milković (Foto: Instagram) Marin Čilić i Kristina Milković (Foto: Instagram) Marin Čilić i Kristina Milković (Foto: Instagram) +0 Vjenčali se Marin Čilić i Kristina Milković (FOTO: Grgo Jelavic/PIXSELL) Galerija

30-godišnji Marin Čilić ne skriva koliko je zaljubljen u svoju lijepu suprugu Kristinu.

Naš proslavljeni tenisač oduševio je fotografijom na Instagramu.

Pogledaj i ovo Marin Čilić i supruga Kristina Super im je Pogledajte luksuz u kojem uživaju naš sportaš i njegova supruga, pohvalili se fotkama s egzotične lokacije

Iako 30-godišnji Marin Čilić ne skriva koliko je zaljubljen u svoju lijepu suprugu Kristinu, domaći par ne dijeli prečesto zajedničke trenutke na društvenim mrežama.

No svaki put kad to učine, oduševe javnost. Ovaj put Marin je na Instagramu podijelio fotografiju sa slavnog mosta u Brooklynu, ali i onu koja je s Kristinom nastala prije čak 10 godina.

"Ne znam da li sve bolje izgledamo s godinama ili je do kamere? Kike drži standarde visoke, a u mom slučaju je riječ o bradi i kameri", našalio se Marin te zaradio više od 15 tisuća lajkova.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marin Čilić (@marincilic) on

Podsjetimo, par se vjenčao 2018. godine na Cavtatu, a slavlje je nastavljeno na dubrovačkoj tvrđavi Revelin.

Uzvanike je zabavljao Gibonni, a dva dana nakon intimnog vjenčanja par je krenuo u Istanbul na medeni mjesec, koji se održao u stankama od njegovih mečeva.

Njihova ljubavna priča započela je prije više od 11 godina na Davis cupu u Dubrovniku, gdje je psihologinja i politologinja radila kao hostesa.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Michael Sheen i Rachel McAdams (Foto: AFP) Michael Sheen, Kate Beckinsale (Foto: Getty) Michael Sheen (Foto: Getty) Michael Sheen (Foto: Getty) +10 Michael Sheen, Kate Beckinsale i Len Wiseman (Foto: AFP) Zanimljivosti Pritajeni šarm slavnog glumca: Zaveo je naljepše žene svijeta, a sada čeka i dijete s mnogo mlađom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene