30-godišnji Marin Čilić ne skriva koliko je zaljubljen u svoju lijepu suprugu Kristinu.

Galerija


Naš proslavljeni tenisač oduševio je fotografijom na Instagramu.

Vezani članci Marin Čilić - 5 Marin Čilić raznježio objavom, proslavio važan dan sa svojom obitelji: "Najbolji plus 1" Marin Čilić Marin Čilić objavio preslatku fotku sa sinom i sve raznježio: "S omiljenom ekipom"

Iako 30-godišnji Marin Čilić ne skriva koliko je zaljubljen u svoju lijepu suprugu Kristinu, domaći par ne dijeli prečesto zajedničke trenutke na društvenim mrežama.

No svaki put kad to učine, oduševe javnost. Ovaj put Marin je na Instagramu podijelio fotografiju sa slavnog mosta u Brooklynu, ali i onu koja je s Kristinom nastala prije čak 10 godina.

"Ne znam da li sve bolje izgledamo s godinama ili je do kamere? Kike drži standarde visoke, a u mom slučaju je riječ o bradi i kameri", našalio se Marin te zaradio više od 15 tisuća lajkova.

Podsjetimo, par se vjenčao 2018. godine na Cavtatu, a slavlje je nastavljeno na dubrovačkoj tvrđavi Revelin.

Uzvanike je zabavljao Gibonni, a dva dana nakon intimnog vjenčanja par je krenuo u Istanbul na medeni mjesec, koji se održao u stankama od njegovih mečeva.

Njihova ljubavna priča započela je prije više od 11 godina na Davis cupu u Dubrovniku, gdje je psihologinja i politologinja radila kao hostesa.

Pritajeni šarm slavnog glumca: Zaveo je naljepše žene svijeta, a sada čeka i dijete s mnogo mlađom