Marin Čilić veseli se širenju svoje malene obitelji i rođenju prvog djeteta.

Galerija


Jedan od najuspješnijih domaćih tenisača Marin Čilić razveselio je svoje navijače i obožavatelje viješću da će on i supruga Kristina postati roditelji, a sada je za Story otkrio da čekaju sina.

Vezani članci Uznemiravanje djeteta, ilustracija Silovatelju malodobne pokćerke sud smanjio kaznu jer je bio u Domovinskom ratu Zaštitari ispred OŠ Krapinske Toplice - 1 Opet incident u Krapinskim Toplicama! Roditelji smislili novu taktiku, ravnatelj pozvao policiju: "Nekoj djeci je pozlilo, ovo nije normalno"

"Proživaljavam prekrasno razdoblje. Prošla je godina bila apsolutno jedna od najljepših, a pritom mislim na vjenčanje s Kristinom. Ova godina također zbog vijesti o dolasku bebe. Iduća će možda biti najljepša zbog rođenja sina, ali o tom potom. Nadamo se da će sve biti dobro. Uživamo u u ovim trenucima", izjavio je Marin za Story.

Vijest o dolasku prinove Marin je bio objavio na svom profilu na Instagramu uz fotografiju na kojoj je pozirao pokraj dječjih kolica.

Par inače ne dijeli često privatni život s javnošću, vjenčali su se 2018. godine na Cavtatu nakon gotovo 11 godina veze, koju su započeli nakon što su se upoznali na dubrovačkom Davis cupu.

"Upoznali smo se na Davis Cupu 2008., gdje je ona pomagala u organizaciji. Ostali smo u kontaktu, a sve se zahuktalo 2009. kad smo postali bliskiji. Ona je samostalna, snažna i odgovorna žena, završila je dva fakulteta, a sada ima svoju konzultantsku tvrtku. Pametna je i inteligentna, uvijek mi daje dobre savjete koje ja, doduše, rijetko slušam", otkrio je tenisač u jednom od intervjua.

Marin ne skriva koliko je zaljubljen u Kristinu pa je nedavno oduševio njihovom zajedničkom fotografijom i pokazao kako su izgledali prije deset godina.

Supruga popularnog nogometaša iznenada preminula, prije tri dana hitno završila u bolnici