Krasno razdbolje

Presretni Marin Čilić otkrio spol prvog djeteta kojeg čeka s voljenom suprugom Kristinom

Marin Čilić (Foto: Instagram) Marin Čilić (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Marin Čilić (Foto: Instagram) Marin Čilić (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Marin Čilić i Davor Garić (Foto: Dnevnik.hr) Marin Čilić i Kristina Milković (Foto: Instagram) Marin Čilić i Kristina Milković (Foto: Instagram) Marin Čilić (Foto: Instagram) Marin Čilić (Foto: IN Magazin) +0 Marin i Kristina Čilić (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Marin Čilić veseli se širenju svoje malene obitelji i rođenju prvog djeteta.

Jedan od najuspješnijih domaćih tenisača Marin Čilić razveselio je svoje navijače i obožavatelje viješću da će on i supruga Kristina postati roditelji, a sada je za Story otkrio da čekaju sina.

Pogledaj i ovo Marin Čilić (Foto: Instagram) Preslatko! Marin Čilić objavio prvu fotografiju sina s detaljem koji topi srca: "Službeno smo tim od troje"

"Proživaljavam prekrasno razdoblje. Prošla je godina bila apsolutno jedna od najljepših, a pritom mislim na vjenčanje s Kristinom. Ova godina također zbog vijesti o dolasku bebe. Iduća će možda biti najljepša zbog rođenja sina, ali o tom potom. Nadamo se da će sve biti dobro. Uživamo u u ovim trenucima", izjavio je Marin za Story.

Vijest o dolasku prinove Marin je bio objavio na svom profilu na Instagramu uz fotografiju na kojoj je pozirao pokraj dječjih kolica.

Par inače ne dijeli često privatni život s javnošću, vjenčali su se 2018. godine na Cavtatu nakon gotovo 11 godina veze, koju su započeli nakon što su se upoznali na dubrovačkom Davis cupu.

"Upoznali smo se na Davis Cupu 2008., gdje je ona pomagala u organizaciji. Ostali smo u kontaktu, a sve se zahuktalo 2009. kad smo postali bliskiji. Ona je samostalna, snažna i odgovorna žena, završila je dva fakulteta, a sada ima svoju konzultantsku tvrtku. Pametna je i inteligentna, uvijek mi daje dobre savjete koje ja, doduše, rijetko slušam", otkrio je tenisač u jednom od intervjua.

Marin ne skriva koliko je zaljubljen u Kristinu pa je nedavno oduševio njihovom zajedničkom fotografijom i pokazao kako su izgledali prije deset godina.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene