Marin Čilić raznježio je obožavatelje jednom od posljednjih objava na Instagramu.

Galerija


Naš tenisač Marin Čilić doista uživa u očinskoj ulozi, a da je tako, njegovi se navijači i pratitelji mogu uvjeriti na društvenim mrežama, gdje ih oduševljava preslatkim objavama.

Vezani članci Marin Čilić - 5 Marin Čilić raznježio objavom, proslavio važan dan sa svojom obitelji: "Najbolji plus 1" Marin Čilić (Foto: Instagram) Marin Čilić objavio prvu fotografiju sina s detaljem koji topi srca: "Službeno smo tim od troje"

31-godišnji Marin objavio je video u kojem se sa sinom Baldom natječe u snazi "na ruku", a time je, naravno, zaradio mnoge simpatije.

"Najslađi poraz. Ali svejedno želim uzvrat", napisao je Marin uz objavljeni video.

Među brojnim komentarima našao se i onaj nogometaša Darija Srne, koji mu je ostavio emotikone srca, ali i onih koji su mu poručili da se pazi ozljeda.

"Pazi na ozljedu", "Jak je on", "Ovo je tako slatko", "Izgleda da je na tatu", "To je ruka budućeg tenisača", "Svejedno je Čilićeva pobjeda", "Haha, kako dobro, prejake rukice", "Još malo i reket će zamijeniti tatinu ruku", "Preslatko, obojica ste pobjednici", neki su od komentara koje je dobio.

Marin i njegova supruga Kristina Milković dobili su sinčića Balda krajem siječnja ove godine, a nedavno su proslavili i drugu godišnjicu braka. 

Žena koja je javno progovorila o mračnim tajnama Playboyeve vile iz karantene je izašla u vrućim hlačicama