Marin Čilić vratio se s turnira iz Singapura, a na zagrebačkom aerodromu ga je dočekala supruga Kristina Milković sa sinom Baldom.

Galerija


Marin Čilić (32) raznježio je brojne pratitelje svojim fotografijama s jednogodišnjim sinom Baldom i riječima koje je napisao uz njih. 

Vezani članci Marin Čilić Preslatkoj snimci Čilića i njegova sina nije mogao odoljeti ni Darijo Srna pa mu je ostavio komentar Marin Čilić - 5 Marin Čilić raznježio objavom, proslavio važan dan sa svojom obitelji: "Najbolji plus 1"

"Ovaj zagrljaj je vrijedilo čekati. Ponovno zajedno", istaknuo je tenisač koji se vratio s turnira u Singapuru. Nasmiješeni Marin na zagrebačkom aerodromu na jednoj slici drži sinčića u naručju, a na drugoj on i njegova supruga Kristina Milković gledaju Balda dok hoda prema njima. 

Tenisačeve pratitelje na Instagramu su oduševile fotografije. "Kako slatko", "Najveća nagrada od svih", "Neodoljivo", "Sigurna sam da je i on bio sretan što vidi tebe", "Neprocjenjivo. Ništa ne može nadmašiti ovo", komentirali su. Objavu je lajkalo više od 12.000 ljudi. 

Inače, Čilić je dobio sina Balda sa suprugom Kristinom krajem siječnja prošle godine, a par koji ne dijeli često privatnost i zajedničke trenutke s javnošću vjenčao se 2018. godine na Cavtatu nakon gotovo 11 godina veze.

Naš poznati poduzetnik zaprosio 27 godina mlađu studenticu na luksuznom odmoru skupocjenim prstenom

Povezivali su ga s mnogim ljepoticama, ali on tvrdi da njegovo srce pripada samo 50-godišnjakinji koja ga je očarala!