Uživa u očinstvu

Marin Čilić objavio preslatku fotku sa sinom i sve raznježio: "S omiljenom ekipom"

Marin Čilić (Foto: Instagram) Marin Čilić (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Marin Čilić (Foto: Instagram) Marin Čilić (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Marin Čilić i Kristina Milković (Foto: Instagram) +0 Marin Čilić - 3 Galerija

Marin Čilić objavio je na Instagramu fotografiju iz šetnje sa sinom Baldom.

Naš tenisač Marin Čilić ne krije koliko uživa u nedavno otkrivenim čarima roditeljstva, nakon što su on i supruga Kristina postali roditelji sina Balda.

Pogledaj i ovo showbuzz Zvijezde Straduna Marin Čilić i supruga Kristina fotografirali su se u šetnji Dubrovnikom, u pomoć im uskočila i konobarica

Svoju sreću i nježnu očinsku stranu ne krije od očiju javnosti pa na društvenim mrežama s vremena na vrijeme objavi i pokoji trenutak druženja sa sinom i raznježi svoje obožavatelje. Tako je bilo i nakon što je objavio fotografiju iz šetnje i otkrio čemu se raduje u budućnosti.

"Sanjam o šetnjama uz vodu sa svojom omiljenom ekipom. Ali do tada ostat ćemo kod kuće, na sigurnom. Povratku kojoj aktivnosti se vi najviše veselite?", napisao je Marin uz objavljenu fotografiju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Daydreaming of walks along the water with my favorite crew 👨‍👩‍👦 but until then we'll #stayhome to #staysafe. What activity are you most looking forward to getting back to? 😃⠀ . ⠀⠀ . ⠀⠀ #stayhome #ostanidoma #staysafe #WatchGT2 #WithHuawei #huaweihrvatska @huaweimobilehrv #partner

A post shared by Marin Čilić (@marincilic) on

"Slatko", "Bravo Čila", "Nedostaje mi gledanje tenisa, pogotovo tvojih mečeva", " To Marine", "Pokaži nam to predivno dijete, molim te", "Tatice", "Bravo tajo", neki su od komentara njegovih pratitelja.

Marin i supruga Kristina postali su roditelji krajem siječnja ove godine, a par koji ne dijeli često privatnost i zajedničke trenutke s javnošću vjenčao se 2018. godine na Cavtatu nakon gotovo 11 godina veze. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene