Marin Čilić objavio je na Instagramu fotografiju iz šetnje sa sinom Baldom.

Galerija


Naš tenisač Marin Čilić ne krije koliko uživa u nedavno otkrivenim čarima roditeljstva, nakon što su on i supruga Kristina postali roditelji sina Balda.

Vezani članci Marin Čilić Glavna zvijezda obiteljske čestitke Marina Čilića je njegov sin Baldo i to zbog posebne oprave koju nosi! Marin i Kristina Čilić (Foto: Dnevnik.hr) Supruga Marina Čilića otkrila njegovu najveću vrlinu: "Marin je oduvijek onaj koji više misli na druge"

Svoju sreću i nježnu očinsku stranu ne krije od očiju javnosti pa na društvenim mrežama s vremena na vrijeme objavi i pokoji trenutak druženja sa sinom i raznježi svoje obožavatelje. Tako je bilo i nakon što je objavio fotografiju iz šetnje i otkrio čemu se raduje u budućnosti.

"Sanjam o šetnjama uz vodu sa svojom omiljenom ekipom. Ali do tada ostat ćemo kod kuće, na sigurnom. Povratku kojoj aktivnosti se vi najviše veselite?", napisao je Marin uz objavljenu fotografiju.

"Slatko", "Bravo Čila", "Nedostaje mi gledanje tenisa, pogotovo tvojih mečeva", " To Marine", "Pokaži nam to predivno dijete, molim te", "Tatice", "Bravo tajo", neki su od komentara njegovih pratitelja.

Marin i supruga Kristina postali su roditelji krajem siječnja ove godine, a par koji ne dijeli često privatnost i zajedničke trenutke s javnošću vjenčao se 2018. godine na Cavtatu nakon gotovo 11 godina veze. 

Severina nakon povratka iz Beograda objavila neobičnu fotografiju i izdala izvanredno priopćenje