Preslatko!

Glavna zvijezda obiteljske čestitke Marina Čilića je njegov sin Baldo i to zbog posebne oprave koju nosi!

Marin i Kristina Čilić (Foto: Instagram) Marin i Kristina Čilić (Foto: Instagram) instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Marin i Kristina Čilić (Foto: Instagram) Galerija

Marin Čilić je na Instagramu čestitao Božić fotografijom na kojoj pozira sa suprugom Kristinom i desetomjesečnim sinom Baldom.

Tenisač Marin Čilić svojim pratiteljima na Instagramu čestito je Božić preslatkom fotkom svoje obitelji.

Pogledaj i ovo Marin Čilić i Kristina Milković - 2 Pravi romantičar Naš tenisač na emotivan način obilježio je važan dan sa suprugom Kristinom: "Svaki dan s tobom je proslava"

Jedan od najboljih Hrvatskih tenisača pozirao je pred okićenim drvcem sa svojom lijepom suprugom Kristinom i njihovim desetomjesečnim sinčićem Baldom koji je ukrao svu pažnju na fotki.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Marin Čilić (@marincilic)

"Sretan i blagoslovljen Božić svima", napisao je Čilić, a isto su mu u komentarima poželjeli obožavatelji iz cijelog svijeta na raznim jezicima.

Mnogi su komentirali i preslatkog Baldu koji na fotki nosi maleno odijelo Djeda Božićnjaka i drži zlatnu kuglicu za bor, koja u njegovim ručicama djeluje ogromno.

Marin i Kristina postali su roditelji u siječnju ove godine, a ona je malenog Baldu rodila u Vinogradskoj bolnici u Zagrebu.

Par koji ne dijeli često privatnost i zajedničke trenutke s javnošću vjenčao se 2018. godine na Cavtatu nakon gotovo 11 godina veze, a upoznali su se u Dubrovniku na Davis Cupu.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina +0 Severina - 1 Celebrity Severinino božićno izdanje morate vidjeti, a riječi sina Aleksandra koje joj je uputio teško da vas neće raznježiti

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) +2 Jelena Rozga (Foto: Instagram) Celebrity Rozga najavila božićno iznenađenje i raspametila obožavatelje iz cijele regije: "Otkazujem sve planove"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene