Marin Čilić je na Instagramu čestitao Božić fotografijom na kojoj pozira sa suprugom Kristinom i desetomjesečnim sinom Baldom.

Galerija


Tenisač Marin Čilić svojim pratiteljima na Instagramu čestito je Božić preslatkom fotkom svoje obitelji.

Vezani članci Marin Čilić Zvijezde velika srca: Koje poznate osobe stoje iza brojnih humanitarnih akcija i udruga? Marin Čilić Poseban dan u obitelji Marina Čilića, tenisač je sve raznježio fotografijom sa suprugom i sinom

Jedan od najboljih Hrvatskih tenisača pozirao je pred okićenim drvcem sa svojom lijepom suprugom Kristinom i njihovim desetomjesečnim sinčićem Baldom koji je ukrao svu pažnju na fotki.

"Sretan i blagoslovljen Božić svima", napisao je Čilić, a isto su mu u komentarima poželjeli obožavatelji iz cijelog svijeta na raznim jezicima.

Mnogi su komentirali i preslatkog Baldu koji na fotki nosi maleno odijelo Djeda Božićnjaka i drži zlatnu kuglicu za bor, koja u njegovim ručicama djeluje ogromno.

Marin i Kristina postali su roditelji u siječnju ove godine, a ona je malenog Baldu rodila u Vinogradskoj bolnici u Zagrebu.

Par koji ne dijeli često privatnost i zajedničke trenutke s javnošću vjenčao se 2018. godine na Cavtatu nakon gotovo 11 godina veze, a upoznali su se u Dubrovniku na Davis Cupu.

Severinino božićno izdanje morate vidjeti, a riječi sina Aleksandra koje joj je uputio teško da vas neće raznježiti

Rozga najavila božićno iznenađenje i raspametila obožavatelje iz cijele regije: "Otkazujem sve planove"