Kristina Milković, supruga Marina Čilića, u Vinogradskoj bolnici rodila je dječaka.

Galerija


Supruga domaćeg tenisača Marina Čilića, Kristina Milković, danas je u Vinogradskoj bolnici rodila njihovo prvo dijete.

Vezani članci Marin Čilić - 5 Marin Čilić raznježio objavom, proslavio važan dan sa svojom obitelji: "Najbolji plus 1" Marin Čilić (Foto: Instagram) Marin Čilić i supruga Kristina čekaju prvo dijete, tenisač sretnu vijest objavio uz prigodnu fotografiju

Na svijet je stigao dječak, a porođaj je prošao bez ikakvih komplikacija, doznaje Jutarnji list.

Podsjetimo, Marin je vijesti o dolasku prinove potvrdio sam na društvenim mrežama početkom listopada prošle godine.

"Novo vozilo. Uzbuđen sam što mogu podijeliti s vama vijest da se tim Čilić širi. Novi član pridružit će nam se 2020. godine", napisao je Marin uz fotografiju na kojoj pozira pokraj dječjih kolica u trgovini s dječjom opremom.

Par koji ne dijeli često privatnost i zajedničke trenutke s javnošću vjenčao se 2018. godine na Cavtatu nakon gotovo 11 godina veze, a upoznali su se u Dubrovniku na Davis Cupu.

"Upoznali smo se na Davis Cupu 2008., gdje je ona pomagala u organizaciji. Ostali smo u kontaktu, a sve se zahuktalo 2009. kad smo postali bliskiji. Ona je samostalna, snažna i odgovorna žena, završila je dva fakulteta, a sada ima svoju konzultantsku tvrtku. Pametna je i inteligentna, uvijek mi daje dobre savjete koje ja, doduše, rijetko slušam", otkrio je tenisač, koji inače ne govori o svojoj intimi.

Čestitamo sretnim roditeljima!

Privatni život skrivaju iako su u braku 15 godina: Nitko ne zna ime njihove kćeri, a ni spol drugog djeteta